• LIFE&STYLE

    Πώς αντέδρασε το Twitter στο «σφράγισμα» του Nammos στη Μύκονο

    μυκονος


    Λουκέτο για 48 ώρες επέβαλαν μέλη του κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν στο διάσημο εστιατόριο Nammos της Ψαρρού στη Μύκονο, όπου διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις ύψους 73.000 ευρώ.

    Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης πάτησαν το… «κουμπί πανικού» που εκδίδει αυτόματα τις «κρυμμένες» αποδείξεις, κάτι που αρνείται κατηγορηματικά η ίδια η επιχείρηση.

    Αυτός είναι και ο λόγος που οι υπεύθυνοι του Nammos προχώρησαν, άλλωστε, στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά των εφοριακών, μηνύοντάς τους για… παράβαση καθήκοντος.

    Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι άνθρωποι του Nammos υποστηρίζουν ότι το κλιμάκιο των εφοριακών προσυπέγραψε το σημείωμα ελέγχου με ψευδείς διαπιστώσεις.

    Στο άκουσμα της είδησης, οι χρήστες του Twitter δε θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν το «σφράγισμα» της επιχείρησης και όσα επακολούθησαν, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

    Δείτε τα πιο αστεία tweets:

    https://twitter.com/thomas_chatz/status/1013025744484753409

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μύκονος: Πώς απάντησαν οι υπεύθυνοι του Nammos στο «λουκέτο» της ΑΑΔΕ: Το «κουμπί πανικού», η μήνυση και το πάρτι με τα super models

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος-Nammos: Ο επικός διάλογος τραπεζίτη και σερβιτόρου- Γιατί ένα κιλό κρέας κοστίζει 1.500 ευρώ;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Παπαλέκας: Πως το αφεντικό του Nammos σήκωσε 330 εκ ευρώ από τις αγορές



    ΣΧΟΛΙΑ