• Business

    Πλαστικά Θράκης: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για διανομή κερδών προηγούμενων χρήσεων

    • NewsRoom

    Όμιλος Πλαστικά Θράκης


    Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη διανομή των κερδών

    Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της Πλαστικά Θράκης, με αποκλειστικό θέμα τη λήψη απόφασης περί διανομής κερδών από κέρδη προηγουμένων χρήσεων και παροχή προς το Διοικητικό Συμβούλιο των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων.

    Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε να συνέλθει την 14η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00. Θα πραγματοποιηθεί, δεν, από απόσταση σε πραγματικό χρόνο, μέσω τηλεδιάσκεψης.

    Λόγω των έκτακτων συνθηκών και στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 στο σύνολο της επικράτειας, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 14ης Δεκεμβρίου 2020 θα διεξαχθεί από απόσταση σε πραγματικό χρόνο με τηλεδιάσκεψη και με χρήση ηλεκτρονικών μέσων, χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων στον τόπο διεξαγωγής της.

    Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη αποφάσεως επί του μοναδικού θέματος της ημερησίας διατάξεως, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 21η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και το ίδιο θέμα ημερησίας διατάξεως.

    Διαβάστε ακόμη:

    Κτήμα Λαζαρίδη: «Έδωσε τα χέρια» με την Πειραιώς για ΚΟΔ ύψους €2 εκατ.

    Danone: Περικοπή 2.000 θέσεων εργασίας – Στόχος η εξοικονόμηση 1,2 δισ. δολαρίων

    Ο Δημήτρης Τζελέπης στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Forthnet

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ