ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η φαρμακευτική εταιρεία Bradex, του ομίλου DEMO ΑΒΕΕ, συμμετείχε στην έκθεση HELLAS PHARM που έγινε στο Μαρούσι 1-2 Απριλίου και που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.
Στόχος της Bradex ήταν να προσελκύσει και να ενημερώσει τους φαρμακοποιούς και τους επαγγελματίες υγείας για τα νέα της προϊόντα καθώς και για την δραστηριοποίηση της στον χώρο του φαρμακείου και του ευρύτερου consumer healthcare.
Στο εκθεσιακό περίπτεροτης Bradex το επουλωτικό προϊόν biosilver, το gel κρυοθεραπείας Myogel, τα ενεργοσυνεκτικά επιδεσμικά προϊόντα Elastus, καθώς και τα συμπληρώματα διατροφής έτυχαν ευρύτερης αποδοχής και ενδιαφέροντος από όλους τους φαρμακοποιούς αλλά και γενικά τους επιστήμονες υγείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε στα 40 από άνοια – Η μορφή της νόσου που “παίρνει” νέους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε με ποιον καρκίνο συνδέεται o ανεπαρκής ύπνος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καρκίνος μαστού: Επικίνδυνη η “αλληλεπίδραση” καπνίσματος – ακτινοθεραπείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- LinkedIn: Ξεκινά από σήμερα να χρησιμοποιεί δημόσια δεδομένα χρηστών της για εκπαίδευση μοντέλων ΑΙ
- ΔΕΗ: Βράβευσε 443 παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση
- ΟΟΣΑ: Μικρή μείωση των μεταναστευτικών ροών προς τις ανεπτυγμένες χώρες το 2024 καταγράφει έκθεση του
- France Contentieux: Επιλέγει την τεχνολογία της Qualco για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της