• Pharma & Health

    Στο συνέδριο ATHENA 2017 με δύο νέα προϊόντα η Bradex

    • NewsRoom

    ??????


    Η εταιρεία Bradex, του ομίλου DEMO ABEE, έλαβε μέρος στο συνέδριο ATHENA 2017 International Conference που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Β΄Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα στις 28-30 Νοεμβρίου 2017.

    Η εταιρεία BRADEX πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη συμμετοχή παρουσιάζοντας στους συμμετέχοντες επαγγελματίες υγείας δυο νέα προϊόντα: την ηλεκτρονική αντλία ενδονοσοκομειακής έγχυσης φαρμάκων P600 της εταιρείας Biolight, καθώς και την φορητή αντλία έγχυσης φαρμάκων Freedom 60 της αμερικανικής εταιρείας RMS.

    H εταιρεία Bradex ανήκει στον όμιλο DEMO και είναι μία ελληνική εταιρία η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της  με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων στην ελληνική αγορά.

    Η εταιρεία επενδύει σε γενόσημα φάρμακα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα  και δραστηριοποιείται σε 3 άξονες: στο Νοσοκομείο, στον Ιδιωτικό τομέα – ΕΟΠΥΥ και Homecare – και στο Φαρμακείο.

    Η Bradex διαθέτει νοσοκομειακά προϊόντα (ορούς, πολυβιταμινούχα, αναισθησιολογικά) ενώ επεκτείνει την γκάμα της με μια πλήρη σειρά ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων, και με καινοτόμες σειρές προϊόντων στην αγορά των ιδιωτικών φαρμακείων.



    ΣΧΟΛΙΑ