• Pharma & Health

    Αποκλειστικό: «Όχι» του ΔΣ του ομίλου Υγεία στην πρόταση του Γ. Αποστολόπουλου

    MIG

    O Διευθύνων Σύμβουλος της MIG κ. Αθανάσιος Παπανικολάου


    Απορριπτική είναι η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Υγεία στη δημόσια πρόταση του Γιώργου Αποστολόπουλου για την εξαγορά των μετοχών του 30% του Ομίλου, που βρίσκονται υπό δημόσια διαβούλευση, επιβεβαιώνοντας όσα ανέφερε νωρίτερα το mononews.gr. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Υγεία συνεδρίασε πριν από λίγο, απορρίπτοντας τη σχετική πρόταση, με βάση την έκθεση αποτίμησης που έχει κάνει για λογαριασμό του η χρηματιστηριακή εταιρεία Euroxx, στο πλαίσιο των κανόνων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

    Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται αύριο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η ενδεδειγμένη τιμή που προκύπτει με βάση την αποτίμηση είναι ανώτερη αυτής της δημόσιας πρότασης του Γιώργου Αποστολόπουλου, γεγονός που αποτυπώθηκε και στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου.

    Η μετοχή του Υγεία έκλεισε σήμερα στην τιμή των 0,66 ευρώ.

    Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Υγεία έρχεται μια ημέρα μετά την έγκρισης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς του πληροφοριακού δελτίου για την εξαγορά του 30% των μετοχών του Υγεία μέσω του Χρηματιστηρίου με τιμή 0,45 ευρώ ανά μετοχή. Η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης είχε οριστεί να διαρκέσει από σήμερα, Τετάρτη 20/12/2017 έως τις 17/1/2018.

    Γιώργος Αποστολόπουλος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκλειστικό της Ε. Τζώρτζη: Συνεδριάζει τώρα το ΔΣ του Υγεία για την πρόταση Αποστολόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υγεία: Ξεκινά η περίοδος αποδοχής για τη δημόσια πρόταση Αποστολόπουλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο πόλεμος του ΥΓΕΙΑ: Fund μπλοκάρει τον Αποστολόπουλο. Επιβεβαίωση του mononews



    ΣΧΟΛΙΑ