• Business

    Παγκόσμια αναγνώριση για την ελληνική Variety Cruises από την USA Today

    • NewsRoom


    Μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό τουρισμό αποτελεί η διεθνής πρωτιά της VARIETY CRUISES στον διαγωνισμό ‘BEST OF 10’, της USA TODAY. H εταιρεία αναδείχθηκε η Νο1 ως «BEST BOUTIQUE CRUISE LINE WORLWIDE», ενώ στο διαγωνισμό συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου, όπως SEABOURN, CRYSTAL , WINDSTAR, SEA CLOUD, LINDBLAD-NATIONAL GEOGRAPHIC, SEA DREAM YACHT CLUB, STAR CLIPPERS, SILVERSEAS, PONANT και άλλες.

    slide 10

    Η USA TODAY βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες σε αναγνωσιμότητα ημερήσιες εφημερίδες παγκοσμίως με 3 εκατομμύρια αναγνώστες ημερησίως και 35 εκατομμύρια επισκέπτες στο site τους κάθε μήνα. Η 100% Ελληνόκτητη εταιρία VARIETY CRUISES ιδρύθηκε το 2006 σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1966. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGAYACHTS χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρίας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από ελληνικά χέρια.

    Ο στόλος της VARIETY CRUISES πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια, Κάπο Βέρντε, Σεϋχέλλες, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Δυτική Αφρική, με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία «εξαιρετική» και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξαναταξιδέψει στα πλοία της.

    VARIETY LOGO_NEW 1011

    Σε συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου της ΕΠΕΣΤ (Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού) , Αντώνιου Στελλιάτου στον πρόεδρο της VARIETY CRUISES, Λάκη Βενετόπουλο, αναφέρει: “Σε μια περίοδο που η χώρα μας βάλλεται σχεδόν καθημερινά από αρνητική προβολή στα Διεθνή ΜΜΕ, είναι μεγάλη ικανοποίηση για την Ένωση μας να αναγνωρίζεται σε αυτό το επίπεδο η ικανότητα των Ελλήνων πλοιοκτητών και των Ελληνικών πληρωμάτων, όχι μόνο να μπορούν επάξια να ανταγωνιστούν διεθνώς αλλά να αναγνωρίζονται και ως οι καλύτεροι παγκοσμίως.”



    ΣΧΟΛΙΑ