ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ανανέωση της σύμβασης του διευθύνοντος συμβούλου, Μιχάλη Τσαμάζ, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ.
Αναλυτικά:
O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. (ΟΤΕ Α.Ε. ή Εταιρεία) ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της 14 ης Δεκεμβρίου 2021, αποφάσισε την ανανέωση της σύμβασης του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, μέχρι την 30 η Ιουνίου 2024, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.
Η ανακοίνωση εκδίδεται ως Ρυθμιζόμενη Πληροφορία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 [άρθρο 3, παρ. 1 περ. ιστ (ββ) και άρθρο 21] και του Κανονισμού 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την κατάχρηση της αγοράς.
Διαβάστε επίσης
ΟΤΕ: Η κρυφή δύναμη της μετοχής και το νέο Ελ Ντοράντο της οπτικής ίνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.