ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμβαση-γέφυρα για το συγκοινωνιακό έργο της Θεσσαλονίκης ενέκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο με σχετική πράξη του Ζ’ Κλιμακίου.
Η σύναψη σύμβασης μεταξύ του ΟΣΕΘ και της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ εγκρίθηκε και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή για την ανάθεση του συγκοινωνιακού έργου αστικής συγκοινωνίας.
Προηγήθηκε διαγωνισμός του ΟΣΕΘ που καρποφόρησε με επιτυχία και αφορά το συγκοινωνιακό έργο από 16.04.2025 έως τα τέλη 2025 με κόστος 29.684.346 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση η ΚΤΕΛ ΑΕ υποχρεούται να κυκλοφορεί καθημερινά 182 λεωφορεία πραγματοποιώντας παραπάνω από 1.500 δρομολόγια ημερησίως για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της κυρίως της περιαστικής ζώνης της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.
Ο ΟΣΕΘ ως Αρχή Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη, είναι ο εποπτεύων φορέας διασφάλισης της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και της ΚΤΕΛ Α.Ε.
Διαβάστε επίσης:
Πρόγραμμα υποτροφιών για μαθητές απομακρυσμένων νησιών από το Kaizen Foundation και τη Σύμπλευση
Eurolife FFH: Συμμετοχή και στήριξη στις «Ημέρες Σταδιοδρομίας 2025» του Πανεπιστημίου Πειραιώς
Ιωάννης Καλλιάς – TÜV AUSTRIA: Πώς οι υπηρεσίες μας μειώνουν τον κίνδυνο και στηρίζουν την ανάπτυξη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σδούκου για εξαγγελίες Ανδρουλάκη: «Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι»
- Θεοχάρης για τουρκική αλιεία: Ούτε υπήρξε ούτε θα υπάρξει συμφωνία, άτυπη ή επίσημη, για ανοχή στην παράνομη αλιεία
- Χρηματιστήριο: Ράλι για Credia και Optima – Άνοδος για Βιοχάλκο και Cenergy
- Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Σπανούλη για την επιτυχία της “επίσημης αγαπημένης”
