• Business

    Όμιλος FF Group: Φέρνει στην Ευρώπη τα καταστήματα KENDALL+KYLIE

    • Newsroom
    Folli Follie

    Γιώργος Σάμιος, Folli Follie


    Ο Όμιλος FF Group φέρνει στην Ευρώπη τα καταστήματα KENDALL+KYLIE, έπειτα από τη συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ αυτού και της εταιρείας ICB (International Celebrity Brands).

    Στο πλαίσιο αυτής, προβλέπεται ότι ο Όμιλος θα ανοίξει με τη μορφή του Retail Distributor (Master Franchising) monobrand καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

    Το πρώτο KENDALL + KYLIE στην Ευρώπη, ανοίγει στη Σόφια τον Μάιο 2021 στο Ring Mall, ενώ τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το δεύτερο ομώνυμο κατάστημα, στη Γλυφάδα.

    Ο Γεώργιος Σάμιος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου FF Group δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Όμιλος FF Group επενδύει στρατηγικά στη συνεργασία του με την ICB και στην ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων για τη KENDALL+KYLIE. Νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που σε αυτή τη νέα εποχή για τον Όμιλο FF Group πετυχαίνουμε συμφωνίες με σημαντικές εταιρείες και brand σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες μας οδηγούν με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στην επόμενη ημέρα».

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το lifestyle brand KENDALL+KYLIE δημιουργήθηκε από τις παγκοσμίου φήμης influencers και style icons, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ το 2012. Με μία μοναδικά ισχυρή παρουσία στo ψηφιακό περιβάλλον (πάνω από 400 εκατομμύρια followers συνολικά στους λογαριασμούς τους στο Instagram), η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ αποτελούν αδιαμφισβήτητα δύο εξαιρετικά δημοφιλείς δημιουργούς της γενιάς τους.

    Οι συλλογές KENDALL+KYLIE περιλαμβάνουν μία ολοκληρωμένη σειρά ένδυσης (athleisure, denim, πανωφόρια, t-shirt, παντελόνια, σορτς, φούστες, φορέματα και πλεκτά), αξεσουάρ (παπούτσια, τσάντες και γυαλιά ηλίου), swimwear, beachwear, underwear και homewear.

    Στα δύο νέα καταστήματα θα διατίθενται τόσο οι συλλογές K+K White Collection, που απευθύνονται σε νεανικό κοινό, καθώς και η πιο σύγχρονη σειρά Black Label Collection. Όλες οι δημιουργίες KENDALL+KYLIE αντανακλούν το σύγχρονο ύφος της μόδας του σήμερα μέσα από ξεχωριστές επιλογές, που χαρακτηρίζονται από αυτοπεποίθηση και μοντέρνο στυλ.

    Το brand KENDALL+KYLIE διαθέτει σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, καθώς και στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα (Μacy’s, Neiman Marcus, Selfridges, Saks Fifth Avenue, Harvey Nichols, Bloomingdales κ.ά.) σε Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αυστραλία και ξεκίνησε το franchise με καταστήματα Κ+Κ στην Ντόχα, ‘Αμπου Ντάμπι και σύντομα στο Ντουμπάι.

    Ο Όμιλος FF Group επενδύει στρατηγικά στην ανάπτυξη του Fashion Retail σε συνεργασία με brand παγκοσμίου φήμης, καθώς και στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων μέσω Franchise στις χώρες δραστηριοποίησής του.

    Διαβάστε ακόμα:

    Σταϊκούρας: Πάνω από €3,6 δισ. έχουν διατεθεί για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων στη Βόρεια Ελλάδα

    Κομισιόν: Επιδοτούμενο δάνειο €793 εκατ. για τη στήριξη ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων

    Υπ. Οικονομικών: Πάνω από €2,7 δισ. έχουν δοθεί στην Περιφέρεια Κεν. Μακεδονίας για στήριξη επιχειρήσεων, παραγωγών και εργαζομένων

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     



    ΣΧΟΛΙΑ