• Business

    Συνεργασία Coffee Island με Autogrill στο ΣΕΑ Ακράτας

    • NewsRoom


    Η Coffee Island και η Autogrill Hellas που δραστηριοποιείται από το 2002 στον χώρο της εκμετάλλευσης καφέ – μπαρ και Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α), ενώνουν τις δυνάμεις τους στους Σ.Ε.Α Ακράτας που βρίσκονται στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, τόσο στο ρεύμα προς Αθήνα όσο και σε εκείνο προς Πάτρα.

    Πιο συγκεκριμένα, η Coffee Island από τον Νοέμβριο 2022 εισήλθε δυναμικά στον χώρο των Σ.Ε.Α. στοχεύοντας στην γρήγορη εξυπηρέτηση και την παροχή υψηλής ποιότητας ροφημάτων καφέ στους ταξιδιώτες.

    Η Coffee Island αποφάσισε να κινηθεί προς αυτή τη νέα κατεύθυνση με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οδηγών που συχνά πραγματοποιούν πολύωρα και κουραστικά ταξίδια.

    Η συνεργασία της Coffee Island με την Autogrill Hellas, δύο πλήρως καταρτισμένων εταιριών που στοχεύουν στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους Σ.Ε.Α. Ακράτας και στην ολιστική τους αναβάθμιση, αποτελεί την αρχή ενός επιχειρηματικού πλάνου που φιλοδοξεί να επεκταθεί και σε άλλους Σταθμούς σε όλη τη χώρα, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία καφεστίασης σε ακόμα περισσότερους οδηγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τονίζει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.

    Διαβάστε επίσης

    Halliburton: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη β’ τριμήνου

    Broadcom: Εγκρίθηκε προσωρινά η εξαγορά της VMware

    ελίν Τεχνική: Στόχος τα 25 εκατ. ευρώ τζίρος το 2023



    ΣΧΟΛΙΑ