ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλαγή στην ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του ΟΛΘ ανακοίνωσε η εταιρεία. Η νέα ημερομηνία ορίστηκε στις 29 Ιουνίου 2018.
Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε πως νέα ημερομηνία της ετήσιας ενημέρωσης των αναλυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, για τη χρήση 2017, θα είναι η Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές αγοράζουν πλοία της χρεοκοπημένης Toisa. Όλες οι λεπτομέρειες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Προκοπίου: Βουτιά στα κέρδη της Dynagas LNG Partners το α’ τρίμηνο 2018. Οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Φωστηρόπουλος: Συμφωνία με προοπτικές για την Almi Tankers
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φίλιπ Λέιν (ΕΚΤ): Άμεσες οι επιπτώσεις σε πληθωρισμό και ευρωζώνη από το «ενεργειακό σοκ» λόγω Ιράν
- ΙΟΒΕ: Θετική δυναμική στο οικονομικό κλίμα με «αγκάθι» τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – Ήπια ανάκαμψη της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
- Οι αγώνες της Premier League και της Super League με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready στα καταστήματα Allwyn
- Φυσικό Αέριο: Νέο άλμα 20% στην Ευρώπη – Κλειστή η στρόφιγγα του Κατάρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.