• Business

    ΟΛΘ: Επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την επέκταση του Προβλήτα 6

    • NewsRoom
    Θάνος Λιάγκος, Εκτελεστικός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ

    Θάνος Λιάγκος, Εκτελεστικός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ


    Ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι αποφασίστηκε η Επαναπροκήρυξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή Αναδόχου του Έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής», το οποίο εντάσσεται στις Υποχρεωτικές Επενδύσεις, με τη δημοσίευση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς τις ενδιαφερόμενες Εργοληπτικές Επιχειρήσεις.

    Η εν λόγω απόφαση για την υλοποίηση του Έργου λήφθηκε λόγω των νέων απαιτήσεων που προέκυψαν από τη νομοθετική μεταβολή του τρόπου αδειοδότησης, ώστε να επιτευχθούν οι βέλτιστοι όροι για τον ΟΛΘ.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεπώς, με την ίδια απόφασή του, ενέκρινε την ακύρωση της Διαγωνιστικής Διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου του Έργου, σύμφωνα με τους όρους 4.2. της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο 1ο Στάδιο της Προεπιλογής και τους όρους 4.2.7 και 4.4. της Πρόσκλησης Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών για συμμετοχή στο 2ο Στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας.

    Ο ΟΛΘ θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.

    Διαβάστε επίσης:

    Όμιλος Μαρινάκη: Δημιουργεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στα LNG στο αμερικανικό χρηματιστήριο με Enterprise Value 5,8 δισ. δολαρίων

    ΦΙΞ: Προχωράει η αναβίωση του εμβληματικού θρύλου

    Emirates: Ανακοινώθηκε το mega deal $52 δισ. με την Boeing



    ΣΧΟΛΙΑ