ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ολλανδική εταιρεία κατασκευής μικροτσίπ Nexperia έχει αναστείλει τις προμήθειες των wafers, μέρους των ημιαγωγών, στο εργοστάσιο συναρμολόγησης της Κίνας, όπως αποκαλύπτει επιστολή προς τους πελάτες της που επικαλείται το Reuters, μια κίνηση που ενδέχεται να επιδεινώσει την έλλειψη προμηθειών που ‘έχει προκαλέσει αναστάτωση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.
Η επιστολή της 29ης Οκτωβρίου, η οποία υπογράφηκε από τον προσωρινό διευθύνοντα σύμβουλο της Nexperia, Stefan Tilger, ανέφερε ότι η εταιρεία επέβαλε την αναστολή στις 26 Οκτωβρίου, επικαλούμενη “άμεση συνέπεια της πρόσφατης μη τήρησης των συμφωνηθέντων συμβατικών όρων πληρωμής από την τοπική διοίκηση”.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η νίκη των Δημοκρατικών αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά ενέργειας: Κάτω από τα 95 δολάρια το Brent και γερή πτώση στο φυσικό αέριο
- Πανηγυρική επετειακή εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
- Χρυσός: Νέο ράλι πάνω από τα 4.100 δολάρια μετά τη νίκη των Δημοκρατικών
- Σαρωτική αναδιάρθρωση στην Ασία από τις εκλογές ΗΠΑ: Βουτιά 6% για Samsung και SK Hynix, ράλι στην Κίνα, sell off στον Kospi
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.