• Business

    Ένας από τους κορυφαίους της Bentley αναλαμβάνει CEO στην Aston Martin

    • NewsRoom
    Adrian Hallmark

    Adrian Hallmark (Πηγή: bentleymedia.com)


    Nέο CEO αποκτά η Aston Martin και μάλιστα έναν από τους κορυφαίους της Bentley, ο οποίος, εκτός των άλλων, οδήγησε την εταιρεία σε στρατηγική ανάπτυξη, επαναπροσδιόρισε το brand και δημιούργησε νέο τμήμα.

    Ο Adrian Hallmark, με τεράστια εμπειρία στην πολυτελή Bentley, διορίστηκε στην νευραλγική θέση του CEO, σε μία από τις κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων.

    Σύμφωνα με το CNBC, ο 61χρονος θα αναλάβει το νέο του πόστο το αργότερο την 1η Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σήμερα Παρασκευή. Ο απερχόμενος επικεφαλής, Amedeo Felisa, θα παραμείνει στη θέση του μέχρι εκείνη τη στιγμή.

    «Διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια άκρως επιτυχημένης πορείας τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία σε εταιρείες όπως η Bentley, η Porsche και η Volkswagen», ανέφερε σε δήλωσή της η Aston Martin.

    Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Aston Martin, Lawrence Stroll, δήλωσε ότι ο Hallmark θα προσφέρει «ασυναγώνιστη εμπειρία τόσο στον τομέα της υπερπολυτέλειας όσο και στον κλάδο της βρετανικής παραγωγής, για να προχωρήσουμε τη στρατηγική μας και να συνεχίσουμε το ανοδικό μομέντουμ».

    Διαβάστε επίσης: 

    Vodafone-Three: Τελεσίγραφο από την βρετανική αρχή ανταγωνισμού για το deal – Τι ζητεί μέσα σε 5 ημέρες

    Trade Estates: Διευρύνεται η συνεργασία με Sinsay – Ανοίγει τρία νέα καταστήματα

    Τρία από τα πιο περιζήτητα super car στον κόσμο ζαλίζουν το Ντουμπάι στη δημοπρασία της RM Sotheby’s



    ΣΧΟΛΙΑ