• Business

    Ο Γρηγόρης Αντωνιάδης επανεξελέγη Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ

    • NewsRoom
    Αντωνιάδης

    Γρηγόρης Αντωνιάδης Σύμβουλος επιχειρήσεων, Πρόεδρος του ΣΔΕ και του ΣΕΒΙΤΕΛ


    Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) επανεξελέγη ο Γρηγόρης Αντωνιάδης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Ελαΐς Unilever Hellas, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου στις 16/4/2018.

    Εκτός του Προέδρου, η πλήρης σύνθεση του νέου ΔΣ για την τριετία 1/5/2018 – 30/4/2021 έχει ως εξής:

    Α΄ Αντιπρόεδρος, Κ. Κουτσιούμπης (ΚΟΡΕ ΑΕ), Β΄ Αντιπρόεδρος, Α. Κεφαλογιάννης (Γαία Τρόφιμα ΑΒΕΕ), Γεν. Γραμματέας, Κ.Αντωνόπουλος (Μινέρβα ΑΕ), Αν. Γεν. Γραμματέας, Α. Καραχανίδης (ΚΑΡΠΕΑ ΑΕ), Ταμίας, Α. Δουζένης (Απ. Δουζένης & ΣΙΑ ΟΕ), Αναπλ. Ταμίας, Χ. Δήμιζας (Χρήστος Δήμιζας ΟΕ), Σύμβουλοι – Μέλη, Ε. Γιαννούλης (ΕΛΣΑΠ ΑBETE), Η. Ζαβάκος (ΝΟΥΤΡΙΑ ΑΕ), Η. Κανάκης (Κανάκης Ηλίας & ΣΙΑ ΟΕ) και Σπ. Τζαβάρας (Σπυρίδων Τζαβάρας).

    Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Συνδέσμου για όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου, ενώ συζητήθηκαν και οι προοπτικές του προϊόντος και του κλάδου για τα επόμενα χρόνια.

    O ΣΕΒΙΤΕΛ, προκειμένου να συμβάλει στην στήριξη της επιχειρηματικής δράσης των Μελών του, την προώθηση των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων και την ενίσχυση της αναπτυξιακής τους πορείας και προοπτικής, θα εντείνει τις προσπάθειές του για την ενημέρωση, προβολή και προώθηση του επώνυμου Ελληνικού Ελαιολάδου, εντός και εκτός της χώρας.

    Τέλος, θα ενταθούν οι προσπάθειες στο πλαίσιο και της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου (ΕΔΟΕ), για την διαμόρφωση μιας κοινά αποδεκτής Εθνικής Στρατηγικής για τον Ελαιοκομικό Τομέα και παράλληλα θα συνεχιστούν οι πιέσεις προς τους ελεγκτικούς φορείς της Πολιτείας για την τήρηση της ισχύουσας Νομοθεσίας σε ότι αφορά στη νόμιμη διακίνηση του προϊόντος στην εσωτερική αγορά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: EΚΤΕΡ: Κανένα μέρισμα για τη χρήση του 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Transifex: Επιδότηση έως €10.000 σε Έλληνες που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ψηφιακό τέλος» σε υπολογιστές και tablets: Πόσο θα κοστίσει στους Έλληνες



    ΣΧΟΛΙΑ