• Business

    Ο Γιώργος Αγγελούσης νέος CEO της United Fiber

    • NewsRoom
    Γιώργος Αγγελούσης, o νέος CEO της United Fiber

    Γιώργος Αγγελούσης, o νέος CEO της United Fiber


    H United Fiber, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη καλωσορίζει τον Γιώργο Αγγελούση, νέο CEO της εταιρείας αρχής γενομένης από την 3η Ιουλίου 2023.

    Ο Γιώργος Αγγελούσης, διαθέτει μια εξαιρετική πορεία και πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, έχοντας αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης σε πολυδιάστατα έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης και κάτοχος Executive MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

    Ο Αντιπρόεδρος του τομέα Τεχνολογίας της United Group, Željko Batistić, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Γιώργο Αγγελούση ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της United Fiber, μετά από μια εκτεταμένη διαδικασία αναζήτησης. Η εμπειρία του σε μεγάλα έργα υποδομής σε διεθνές επίπεδο θα δώσει ισχυρή ώθηση στην United Fiber για την υλοποίηση του σημαντικού έργου υποδομών που πραγματοποιούμε για την Ελλάδα, με την κατασκευή ενός σύγχρονου δικτύου οπτικών ινών συνολικού μήκους 22.000 χιλιομέτρων. Με το νέο αυτό δίκτυο, έως το 2027, θα παρέχουμε υπηρεσίες συνδεσιμότητας next generation gigabit στους κατοίκους της Ελλάδας, καλύπτοντάς το 40% του πληθυσμού και το 70% των Περιφερειών».

    Ο κος Αγγελούσης δήλωσε:  «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή για την επιλογή μου ως επικεφαλής  της United Fiber. Εντάσσομαι σε μια δυναμική ομάδα, επιφορτισμένη να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της Ελλάδας και της ΕΕ όσον αφορά τη διείσδυση των οπτικών ινών, υποστηρίζοντας την εθνική προσπάθεια για την επίτευξη του ψηφιακού μετασχηματισμού.   Η ομάδα μας ενισχύεται διαρκώς με περισσότερους επαγγελματίες που έχουν διαπρέψει στον κλάδο και όλοι μας θα επικεντρωθούμε στη στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας, τα ενδιαφερόμενα μέρη και τις τοπικές κοινότητες, ώστε να υλοποιήσουμε το σημαντικό μας έργο, εξυπηρετώντας τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα με τον πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο».

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΤΕ: Έπεσαν οι υπογραφές για το Ultra Fast Broadband (UFBB) των €870 εκατ.

    Ποιος είναι ο Πάρης Μουράτογλου που κάνει business με τον Χάρη Μπρουμίδη

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ