• Business

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης στα γραφεία της Folli Follie – Μήνυμα στήριξης στη νέα διοίκηση

    • Γιώργος Μανέττας - Ρεγγίνα Σπυράτου

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Επίσημη επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Folli Follie στον Άγιο Στέφανο πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Σάμιος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Περικλής Δοντάς και Γεώργιος Σιγανίδης, η οικονομική διεύθυνση και οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της εταιρείας Θεμιστοκλής Σοφός και Ελεάνα Μπάγια. Παρόντες ήταν επίσης και δεκάδες εργαζόμενοι οι οποίοι στο τέλος καταχειροκρότησαν τον Υπουργό όταν εκείνος τους είπε: «Μην ανησυχείτε όλα θα πάνε καλά».

    Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία παρουσίασε στον υπουργό τις εργασίες της για την εξυγίανση, τις πρωτοβουλίες για τη διευθέτηση φορολογικών ασφαλιστικών και εργατικών εκκρεμοτήτων και την προσπάθεια για την αναδιάρθρωση του χρέους.

    Ο υπουργός φέρεται να τους είπε:  ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις ενέργειες της νέας διοίκησης για την εξυγίανση της εταιρείας και τη διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων. Παράλληλα τόνισε ότι το ελληνικό κράτος θα κάνει ότι μπορεί για να υποστηρίξει την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Folli Follie αφήνοντας πίσω ζητήματα του παρελθόντος που είναι στην κρίση της δικαιοσύνης και μίλησε «Για μία νέα εποχή στη Folli Follie».

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ