• NN Hellas: Μεγαλώνουμε σημαίνει ερχόμαστε πιο κοντά στα σχέδιά μας

    Όλοι μεγαλώνουμε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα όνειρα σταματούν!

    Από μικρή ονειρευόσουν να μάθεις να χορεύεις. Να κάνεις ορειβασία. Να αποκτήσεις ένα σπίτι στο βουνό. Να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο. Να, να, να…

    Πόσα και πόσα όνειρα κρύβει μέσα του ο καθένας μας! Τα χρόνια, όμως, περνούν και όσα ονειρευτήκαμε φαντάζουν όλο και πιο μακρινά. Κι όμως δεν είναι… Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσπαθήσουμε. Να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε την αρχή και να ανοίξουμε πανιά!

    Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανθρώπων που αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή τους και τα κατάφεραν. Άνθρωποι που ονειρεύτηκαν ένα μεγαλύτερο σπίτι, ένα άνοιγμα σε κάτι καινούργιο, ένα μακρινό ταξίδι, να μάθουν μία ξένη γλώσσα, να γράψουν ένα βιβλίο, ν’ αλλάξουν ζωή.

    Πόσες και πόσες τέτοιες ιστορίες δεν διαβάζουμε σχεδόν καθημερινά! Για ανθρώπους που οραματίστηκαν, τόλμησαν και τα κατάφεραν. Και σε όλες αυτές τις ιστορίες, ο παρονομαστής είναι κοινός: πρόκειται γι’ ανθρώπους που βάζουν στόχους. Και που δεν εγκαταλείπουν. Που σκέφτονται «Όταν μεγαλώσω» θα κάνω αυτό που ονειρεύομαι. Όποιο κι αν είναι αυτό. Σε όποια ηλικία κι αν είναι. Γιατί η ζωή είναι πάντα μπροστά.

    Όπως οι πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας της NN Hellas. Πέντε αληθινοί πρωταγωνιστές που «ξεδιπλώνουν» τις ιστορίες και τα όνειρά τους στον φακό. Πέντε άνθρωποι που συνεχίζουν να προχωρούν, να εξελίσσονται, να μην το βάζουν κάτω. Που δηλώνουν με τον τρόπο τους τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν, τι εύχονται να συνεχίσουν να κάνουν και ποια σχέδια θα πραγματοποιήσουν στο μέλλον.

    Όπως ένας μεγαλύτερος σε ηλικία άνθρωπος που συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά, τη χειμερινή κολύμβηση, αψηφώντας τον χρόνο.

    NN Hellas campaign

    Όπως το νεαρό ζευγάρι που έχει επιλέξει τη ζωή στο χωριό και έχει ξεκινήσει να τη δική του φάρμα, όπου μεγαλώνουν τα παιδιά τους, με όνειρο η οικογένειά τους και η επιχείρησή τους να μεγαλώσει περισσότερο.

    NN Hellas campaign

    Όπως ένας ακόμα συνάνθρωπός μας που, παρά τα 50 του χρόνια, δεν σταματά να χορεύει, παρά τα χρόνια που περνούν…

    Αλλά και ένα νεαρό κορίτσι – η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down που παίζει στο Εθνικό Θέατρο – και θέλει, όταν μεγαλώσει, να μαγεύει στη σκηνή με την υποκριτική της.

    Υπάρχουν, βέβαια, κι αυτοί που όσο μικροί κι αν είναι, νιώθουν ήδη μεγάλοι! Όπως το εγγονάκι που, ενώ έχει πολλά ακόμα να μάθει από τον παππού του και συνονόματό του, βιάζεται να κατακτήσει τον κόσμο! Αυτός κι αν έχει όνειρα!

    NN Hellas campaign

    Όλοι μεγαλώνουμε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα όνειρα σταματούν. Αντιθέτως, μεγαλώνουμε σημαίνει ότι ερχόμαστε πιο κοντά στα σχέδιά μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στις μέρες μας οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται. Να σπουδάσουν, ν’ αλλάξουν επάγγελμα, να εξελιχθούν. Κι όταν έχεις κάποιον δίπλα σου να στηρίζει τα όνειρα και τα σχέδιά σου, είναι πιο εύκολο.

    Η NN Hellas στηρίζει τα σχέδιά των ασφαλισμένων της, δίνοντας έμφαση στην υγεία, την πρόληψη και την ασφάλεια. Γιατί «Η Ζωή είναι πάντα μπροστά». Και γιατί μεγαλώνει και η ίδια. Έπειτα από 40 και πλέον χρόνια παρουσίας, με τη συνένωσή της με την NN Hellas II (πρώην MetLife) γίνεται η μεγαλύτερη εταιρεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Και καθώς μεγαλώνει, συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της, για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους.