• Business

    Παρασκήνιο: O ρόλος Λασκαρίδη στην πώληση του King George από την Eurobank

    • The Wiseman

    Θανάσης Λασκαρίδης. Εφοπλιστής


    Η υπόθεση πώλησης του ακινήτου που φιλοξενεί το ξενοδοχείο King George στην Πλατεία Συντάγματος από τη Eurobank θα κριθεί από τη στάση του ομίλου Λασκαρίδη που ελέγχει το γειτονικό “Μεγάλη Βρετανία”. Με βάση τη συμφωνία Eurobank – “Λάμψα” η πρώτη πρέπει να δημοσιοποιήσει την υψηλότερη προσφορά που δέχθηκε για το King George και ο όμιλος Λασκαρίδη μπορεί να αποκτήσει το ξενοδοχείο προσφέροντας το ίδιο ποσό.

    Πάνος Λασκαρίδης Laskaridis Shipping ναυτιλία
    Πάνος Λασκαρίδης, διευθύνων σύμβουλος της Laskaridis Shipping

    Γι’ αυτό μάλλον δεν κυκλοφόρησε τίποτα από προχθές που υποβλήθηκαν οι προσφορές. Κάποιοι μιλούν, πάντως, για πέντε προσφορές μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η Grivalia μέσω της θυγατρικής Grivalia Hospitality.

    Η Grivalia

                Η Grivalia Hospitality, σε συνεργασία με το TOR Hotel Group που διοικεί με επιτυχία ο Κώστας Τορνιβούκας, πλειοδότησε προχθές στο διαγωνισμό της Eurobank για την πώληση του κτιρίου “Ολυμπος – Νάουσα” στη Θεσσαλονίκη.

                Ο όμιλος TOR Hotel παρουσίασε προ ημερών το τέταρτο ξενοδοχείο, (μετά τα Εagles Palace, The Excelsior και το City Hotel). Πρόκειται για το Eagles Villas, ένα αυτόνομο συγκρότημα, χτισμένο σε έκταση 70 τ.μ. ακριβώς πάνω από το ιστορικό ξενοδοχείο Eagles Palace στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής. Το συγκρότημα αποτελείται από 40 βίλες, εφτά διαφορετικών τύπων απο 65 έως 140 τετραγωνικών μέτρων.



    ΣΧΟΛΙΑ