Εγγυητική επιστολή που θα ισοδυναμεί με μετρητά θα καταθέσει η Dimera του Ιβάν Σαββίδη και άρα, η εταιρεία θα μπορεί να συμμετάσχει στον αυριανό διαγωνισμό για το ΔΟΛ.

Πριν από λίγο λύθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα που είχε προκύψει επειδή η εγγυητική της Dimera ήταν κυπριακής τράπεζας, δηλαδή χώρας εκτός ΟΟΣΑ και δεν μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Η εταιρεία θα καταθέσει επιταγή πληρωτέα από την τράπεζα επί τη εμφανίσει, ώστε να καλύπτει το τυπικό μέρος της συμμετοχής της ενώ εγγυητικές έχουν εκδώσει και καταθέσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι ακόμη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μια κυπριακών συμφερόντων εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σαββίδης, Μαρινάκης και μια κυπριακή εταιρεία στη «μάχη» για την απόκτηση του ΔΟΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΔΟΛ: Γιατί δεν επιτρέπουν στον Σαββίδη να καταθέσει εγγυητική από την Κύπρο. Όλη η αλήθεια

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιστολή Σαββίδη προς Alpha Bank για Mega: Θα δώσω 25 εκατ. ευρώ για κάλυψη υποχρεώσεων σε τράπεζες και εργαζόμενους