• Business

    ΔΟΛ: «Άνεργος» και επίσημα από την Τρίτη ο Σταύρος Ψυχάρης

    Σταύρος Ψυχάρης ΔΟΛ

    Σταύρος Ψυχάρης


    Σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης αναμένεται να βρεθεί και επίσημα από την Τρίτη ο ΔΟΛ μετά και από τη θετική απόφαση του δικαστηρίου στο σχετικό αίτημα των τραπεζών.

    Την Τρίτη αναμένεται να κοινοποιηθεί και επίσημα η απόφαση με την οποία επί της ουσίας καταργείται το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και όλες οι αρμοδιότητες του και πλέον ορίζεται ειδικός εκκαθαριστής για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, βάζοντας τέλος και επίσημα στην παρουσία του πρώην εκδότη Σταύρου Ψυχάρη στον Οργανισμό.

    Στο εξής ο ειδικός εκκαθαριστής θα αποφασίζει για το ποιες πληρωμές θα συνεχίσουν να γίνονται έτσι ώστε να παραμείνουν σε λειτουργία όλα τα Μέσα του Οργανισμού, με τις τράπεζες να επιθυμούν η χρηματοδότηση των εργαζομένων να συνεχίσει περίπου όπως και σήμερα.

    Από την Τρίτη θα αρχίσει και επίσημα η αποτίμηση και εκκαθάριση όλων των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ για την αναζήτηση στη συνέχεια πιθανού επενδυτή και αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, για την δημοπράτηση των περιουσιακών στοιχείων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεοδωράκης: Να τελειώσει το «μαρτύριο της σταγόνας» με την αξιολόγηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΤτΕ απαντά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μια ακόμα ΔΕΚΟ, δουλεύουμε αξιοκρατικά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δώρο Πάσχα 2017: Μάθετε με ακρίβεια πόσα χρήματα θα πάρετε φέτος



    ΣΧΟΛΙΑ