• Business

    Δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook που προειδοποιεί για μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. και ελέγχους εφορίας

    • NewsRoom
    facebook ios


    Το «τέλειο κόλπο» βρήκαν κάποια άτομα, τα οποία δημιούργησαν σελίδα στο Facebook η οποία κοινοποιεί στα μέλη της την ακριβή τοποθεσία που στήνει «μπλόκα» η αστυνομία: Από αλκοτέστ και ελέγχους διερχόμενων παραβατών, μέχρι που «γράφουν» για τροχονομικές παραβάσεις και που βρίσκονται μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ απλά για περιπολία.

    Μέσω ανάρτησης στην συγκεκριμένη σελίδα οι διερχόμενοι οδηγοί, προβαίνουν σε ανακοινώσεις.

    Όπως επισημαίνει το zarpanwews μάλιστα, τα σχόλια δεν περιορίζονται απλά στην ενημέρωση, καθώς παράλληλα βγάζουν και φωτογραφίες για να απαθανατίσουν τη στιγμή.

    Φυσικά η «πατέντα» των δημιουργών της σελίδας δεν έμεινε μόνο στους ελέγχους της Αστυνομίας. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr, το «ραπόρτο» δίνεται και για τους ελέγχους που κάνει το ΣΔΟΕ στις τουριστικές περιοχές.

    Αν και οι δαιμόνιοι Χανιώτες επιχειρηματίες έχουν ήδη κάνει το «κουμάντο» τους, όσον αφορά στην ενημέρωση για έκτακτους οικονομικούς ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες: Έχουν φτιάξει και εκείνοι μια ομάδα σε έτερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, όπου ενημερώνονταν με μηνύματα για το που βρίσκονται οι οικονομικές υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.

    Πως γίνεται αυτό; Αφού ο καταστηματάρχης που του έκαναν έλεγχο, έστελνε απευθείας μήνυμα στην ομάδα και ενημέρωνε όλους τους υπόλοιπους.

    Δείτε τις αναρτήσεις:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρόταση – έκπληξη του Κουρουμπλή: Ζητά από τον Τσακαλώτο νησί με αφορολόγητα για τα κρουαζιερόπλοια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πύργος: Τραγωδία με εργαζόμενη στην καθαριότητα – Την πάτησε και την σκότωσε απορριμματοφόρο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη – Απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο άτομα



    ΣΧΟΛΙΑ