• Business

    Συμφωνία-έκπληξη: Στα χέρια της Vivartia η Forky

    • NewsRoom

    Οι ιδρυτές της Forky Μιχάλης Γκόντας και Πέτρος Πιτσιλής


    Στα χέρια της Vivartia πέρασε η εταιρεία Forky, όπως ανακοινώθηκε από την ίδια την εταιρεία, αν και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

    Στην ιστοσελίδα του Forky αναρτήθηκε η εξής ανακοίνωση:

    «Αγαπητοί φίλοι του Forky,

    Επιτέλους είμαστε και επίσημα στη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τα καλά νέα. Το Forky ανήκει πλέον στην οικογένεια της Vivartia, τον μεγαλύτερο όμιλο τροφίμων στην Ελλάδα!

    Τα τελευταία τρία χρόνια δημιουργήσαμε μαζί το πιο αγαπητό brand για το καθημερινό σου φαγητό και αποδείξαμε πως το νόστιμο και υγιεινό φαγητό, διαθέσιμο με τον πιο εύκολο τρόπο, μας βοηθά να έχουμε μια πιο ισορροπημένη διατροφή κάνοντας έτσι λίγο πιο ευχάριστη την καθημερινότητα μας.

    Το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ανθρώπων για υγιεινές επιλογές, σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο για μαγείρεμα στο σπίτι μέσα στην εβδομάδα, έχει δημιουργήσει μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά στον ευρύτερο κλάδο της εστίασης.

    Παρακολουθώντας πολύ στενά αυτές τις εξελίξεις ο όμιλος Vivartia ήθελε από καιρό να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε αυτόν τον κλάδο και έτσι μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

    Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Forky θα επανέλθει, χρησιμοποιώντας το δίκτυο διανομής του ομίλου Vivartia, για πολύ γρήγορη ανάπτυξη σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πολλά περισσότερα σημεία διανομής σημαίνει ακόμα καλύτερα επίπεδα εξυπηρέτησης, διατηρώντας πάντα την ποιότητα Forky στο ακέραιο.

    Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά για την στήριξή σας από τα πρώτα βήματά μας και να ανανεώσουμε το γαστρονομικό μας ραντεβού για το άμεσο μέλλον κάτω από τη νέα μας στέγη!

    Με εκτίμηση,
    Μιχάλης και Πέτρος»

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα εποχή της Forky θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους, καθώς στόχος είναι να εκμεταλλευθεί στο ακέραιο τις συνέργειες από τη συμμετοχή στον όμιλο Vivartia.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτα λεφτά: Πως η Forky «έκαψε» 3 εκατ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στην Forthnet: Γιατί οι τράπεζες αποφάσισαν να πάρουν τα ηνία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκάνδαλο VW: Πέντε βήματα για να λάβετε αποζημίωση



    ΣΧΟΛΙΑ