• Business

    Αλεξάντερ Ζίνελ (Fraport): Πριν την επόμενη σεζόν η αναβάθμιση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

    • Contributor


    Οι εργασίες αναβάθμισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων θα ολοκληρωθούν έγκαιρα, πριν από την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece κ. Αλεξάντερ Ζίμελ.

    Ο κ. Ζίμελ συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή, με την υπουργό Τουρισμού κυρία Ελένα Κουντουρά. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο γενικός διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας, κ. Γιώργο Βήλος.

     Ο κ. Ζίνελ διαβεβαίωσε την υπουργό ότι οι εργασίες αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων θα ολοκληρωθούν έγκαιρα, πριν από την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου, και ότι δεν θα διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των αεροδρομίων και το προγραμματισμένο πτητικό έργο κατά τη διάρκεια των εργασιών αναβάθμισης.

    Οι εκπρόσωποι της Fraport Greece ενημέρωσαν την υπουργό για το πλάνο αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων και την αύξηση της επιβατικής κίνησης που σημειώθηκε κατά το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου σε όλους τους προορισμούς.

    Περισσότερες από 9.000 επιπλέον πτήσεις πραγματοποιήθηκαν, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα (Ιανουαρίου-Ιουλίου 2016) πέρυσι, ενώ, 1 εκατομμύριο επιπλέον επιβάτες εξωτερικού διακινήθηκαν στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, σε σχέση το α’ επτάμηνο του 2016.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H Fraport έφερε 1 εκατομμύριο επιπλέον τουρίστες στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ελληνικά αεροδρόμια τόνωσαν τα κέρδη της Fraport

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Η Fraport «σώζει» το πρωτογενές πλεόνασμα – Στα 1,84 δισ. ευρώ στο πεντάμηνο

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ