• Business

    Η υπερπολυτελής βίλα με τα 17 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια που πωλείται για 11,7 εκατ.


    Η Μύκονος είναι σίγουρα ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στον κόσμο. Και το «Chateau» είναι σίγουρα αντάξιό της! Η πέτρινη βίλα των ονείρων σου βρίσκεται στο Πυργί, ανάμεσα στις παραλίες του Paradise και του Super Paradise, με έκταση 10 στρεμμάτων και κοστίζει 11,7 εκατ. ευρώ.

    Το  μινιμαλιστικό και μοντέρνο ακίνητο με τα 17 υπνοδωμάτια και τα 17 μπάνια βγήκε για μια ακόμα φορά προς πώληση μέσω του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s Realty. Τα δύο κτίρια απείρου κάλλους, με αρχιτεκτονική που αποτελεί επιτομή του σικ και της σύγχρονης οικίας, συγκροτούν το συνολικό οικοδόμημα, με τα υλικά κατασκευής και τις εγκαταστάσεις να είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας.

    Η πισίνα που διαθέτει, υπόσχεται άπειρες ώρες χαλάρωσης στον καλοκαιρινό, καυτό ήλιο που χαρίζει πάντα απλόχερα η Μύκονος. Ο τρόπος με τον οποίο είναι διαμορφωμένα τα κτίρια, καθώς και ο περιβάλλων χώρος παρέχει άριστη λειτουργικότητα. Τα 17 υπνοδωμάτια έχουν μία ιδιαίτερη χάρη.

    Φυσικά έρχεται με όλα τα κομφόρ: wi-fi, δορυφορικές τηλεοράσεις, εσωτερικό και εξωτερικό ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας, κλιματισμό, μπάρμπεκιου και τζακούζι.

    Οι λευκοί τοίχοι προσφέρουν μία ηρεμία και γαλήνη. Λευκά είναι και τα ντουλάπια της πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας, ενώ σε αυτές τις αποχρώσεις κινούνται και τα έπιπλα του σαλονιού.

    Αυτή η  υπερπολυτελής  βίλα σίγουρα έχει χαρακτήρα.

    Η ανεπανάληπτη θέα του «Chateau» κόβει την ανάσα και ταυτόχρονα σε εμπνέει να ακολουθήσεις τα ένστικτά σου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι της Ελλάδας, που πωλείται για 20.000.000 € – Δείτε 32 φωτογραφίες (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαμήλιες καμπάνες από την Μύκονο μέχρι την Εκάλη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Lana Del Rey βρίσκεται στην Ελλάδα! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ