• Business

    Αυτοί οι 8 CEOs καινοτομούν και αλλάζουν τον τρόπο που δουλεύουμε

    ceo


    Οι εργασίες όπως τις γνωρίζουμε σήμερα, αλλάζουν. Η τεχνητή νοημοσύνη και η ρομποτική προχωρούν γρήγορα και αρχίζουν να γίνονται πιο οικεία σε εμάς. Οι νέες εταιρείες χρησιμοποιούν αναδυόμενες τεχνολογίες, για να αντιμετωπίσουν μερικές από τις δυσκολίες στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

    Παρακάτω δείτε τα στελέχη σε οκτώ από τις εταιρείες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε σήμερα και προετοιμάζουν το έδαφος για τον τρόπο που θα κληθούμε να δουλέψουμε αύριο.

    1. Η Amy Chang, CEO της Accompany, χρησιμοποιεί δεδομένα για να αντικαταστήσει τους προσωπικούς βοηθούς.
    Έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που διευκολύνει την προετοιμασία για τις συναντήσεις. Η εφαρμογή του Accompany συγκεντρώνει τους ψηφιακούς φακέλους των συμμετεχόντων και των εταιρειών τους. Απευθύνεται σε στελέχη, τα οποία συχνά βασίζονται σε βοηθούς για να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τους ανθρώπους που συναντούν. Μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να προβλέψουν διαφορές προσωπικότητας, να εντοπίσουν κοινά ενδιαφέροντα ή να βρουν ιδανικές τοποθεσίες συνάντησης.

    Amy Chang, CEO of Accompany, is using data to replace personal assistants

    2. Ο Aaron Levie, CEO της Box, κατασκευάζει λογισμικό για εκτεταμένους χώρους εργασίας.
    Οι υπηρεσίες του συνδυάζουν εργαλεία διαχείρισης περιεχομένου και συνεργασίας, με ιδιαίτερα καλά αναπτυγμένη ροή εργασιών. Οι φιλικές προς τον χρήστη υπηρεσίες, καθιστούν τα δεδομένα και το περιεχόμενο προσβάσιμα σε όλες τις συσκευές και σε οποιοδήποτε χώρο, επιτρέποντας στους εργαζόμενους σε εταιρείες με μεγάλα και διάσπαρτα γραφεία να συνεργάζονται ευκολότερα. 
    Aaron Levie, CEO of Box, is building software for far-flung workspaces

    3. Ο Stewart Butterfield, CEO της Slack, έχει επαναπροσδιορίσει πλήρως τον τρόπο συνεργασίας των γραφείων.
    H υπηρεσία της Slack έχει φέρει την επανάσταση στην επικοινωνία γραφείου. Η εφαρμογή της βοηθάει τους εταιρικούς υπαλλήλους να επικοινωνούν άψογα μεταξύ τους, μειώνοντας την ανάγκη για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Διευκολύνει τις μεγάλες οργανώσεις να εργάζονται αποτελεσματικά και σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και όταν οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων.
    Stewart Butterfield, CEO of Slack, has completely reinvented the way offices work together

    4. Η Mathilde Collin, CEO της Front, κάνει την εξυπηρέτηση των πελατών λιγότερο χαοτική.
    Έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που παρέχει κοινόχρηστη θυρίδα σε ομάδες που συνεργάζονται. Η δημιουργία ενός συνεργατικού χώρου εργασίας, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο αλληλεπίδρασης των εργαζομένων με τους πελάτες, αλλά και μεταξύ τους. Η εφαρμογή συμβάλλει στη βελτιστοποίηση διαδικασιών που μπορεί συχνά να είναι ακατάλληλες και ενοχλητικές.
    Mathilde Collin, CEO of Front, is making customer service less chaotic

    5. Ο Chris Wanstrath, CEO της GitHub, διατηρεί τη δυναμική του λογισμικού ανοιχτού κώδικα 
    Η φιλοξενία εκατομμυρίων έργων λογισμικού ανοιχτού κώδικα, την καταστεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κόσμο του προγραμματισμού. Χάρη στην εστίαση της GitHub στις ανοιχτές πηγές, η επιχειρησιακή τεχνολογία είναι πλέον μια προσπάθεια συνεργασίας, αντί μια συνεργασία στην οποία οι λύσεις είναι κλειδωμένες με πνευματικά δικαιώματα ή άλλες προστασίες πνευματικής ιδιοκτησίας.
    Chris Wanstrath, CEO of GitHub, is keeping the open source software momentum going

    6. Ο Dennis Mortensen, CEO της x.ai, θέλει με την τεχνητή νοημοσύνη να βοηθήσει σε μικρά πράγματα
    Το X.ai χρησιμοποιεί μια υπηρεσία που είναι απλή, αλλά πολύ χρήσιμη. Χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να συνδυάσει τα ηλεκτρονικά μηνύματα των χρηστών, ώστε να προγραμματίζονται αυτόματα τα ραντεβού. Η υπηρεσία είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και μια μεγάλη βοήθεια για όποιον έχει να κανονίσει πολλαπλά ραντεβού.
    Dennis Mortensen, CEO of x.ai, wants artificial intelligence to help with the little things

    7. Η Melonee Wise, CEO της Fetch, είναι ο εγκέφαλος πίσω από την επανάσταση των ρομπότ.
    Η Fetch αναπτύσσει αυτόνομα κινητά ρομπότ, τα οποία βοηθούν στις αποθήκες. Τα ρομπότ εργάζονται μαζί με τους εργάτες αποθήκης για να μεταφέρουν αντικείμενα σε όλες τις εγκαταστάσεις, απελευθερώνοντας τους υπαλλήλους και επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν σε πνευματικά καθήκοντα.
    Melonee Wise, CEO of Fetch, is the brains behind the robot revolution

    8. Ο Todd McKinnon, CEO της Okta, διατηρεί τις επιχειρήσεις ασφαλείς στην εποχή των αμέτρητων συνδέσεων.
    Η πρωτοποριακή υπηρεσία της Okta διευκολύνει τις εταιρείες να διαχειρίζονται τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοί τους για να συνδεθούν σε άλλες υπηρεσίες cloud και online. Η υπηρεσία Okta εξοικονομεί χρόνο στους εργαζομένους, ενώ προσθέτει ένα επίπεδο ασφάλειας.
    Todd McKinnon, CEO of Okta, is keeping businesses secure in the age of innumerable logins

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέντε οικονομικές συμβουλές που θα σας κάνουν πλουσιότερους μέχρι τον Σεπτέμβριο
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί οι CEOs είναι πολύ πιθανό να είναι ψυχοπαθείς;
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  O CEO της Airbnb μας συμβουλεύει πώς να ξεκινάμε τη μέρα μας

     



    ΣΧΟΛΙΑ