• Gossip

    Περικλής Βασιλόπουλος: Από τα φάρμακα στη ναυτιλία

    Περικλής Βασιλόπουλος- Ναταλία Τσαβλίρη


    Λέγεται ότι πολλές φορές το πεπρωμένο γράφεται ακόμη και σε μια φαινομενικά τυχαία συνάντηση δύο ανθρώπων, που γνωρίζονται για πρώτη φορά μέσα σε μια μεγάλη παρέα.

    Εκείνο το Φθινόπωρο του 2014 ο κ. Περικλής Βασιλόπουλος αντικρίζει για πρώτη φορά την Ναταλία Τσαβλίρη, κόρη του Ανδρέα και της Μιλένας Τσαβλίρη, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

    Σχεδόν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του με την γοητευτική νεαρή, ο γιος του Θεόδωρου και της Τζίνας Βασιλοπούλου, νοιώθει γοητευμένος από την Ναταλία.

    Η οικογένειά του είναι μια από τις πλέον εύρωστες οικονομικά στην Ελλάδα της κρίσης, χάρη στην πώληση της εταιρίας Specifar το 2011 στην Watchon Pharmaceuticals.

    Ήταν ένα deal που προκάλεσε αίσθηση αφού η Specifar του Θεόδωρου Βασιλόπουλου-Τεό για φίλους του όπως ο Βαρδής Βαρδινογιάννης-άλλαξε χέρια με τίμημα τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ.

    Τώρα ο υιός Βασιλόπουλος βρίσκεται πίσω από την εξαγορά της εμπορικής δραστηριότητας της Pharmathen, στην οποία συμμετέχει και ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Κάτσος.

    Δυνατός παίχτης

    Ο γιος του Πατρινού φαρμακοβιομήχανου με σπουδές στο Λονδίνο, ένα παιδί χαμηλών τόνων είναι το νέο αίμα στις οικογενειακές επιχειρήσεις και  κατά γενική ομολογία ένας δυνατός παίχτης.

    Η γνωριμία του με την Ναταλία Τσαβλίρη έμελλε να αποδειχτεί καθοριστική, αφού ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και το ειδύλλιό τους παραπέμπει σε ρομαντικό παραμύθι.

    Μια από τις πιο όμορφες σελίδες του ήταν η πρόταση γάμου του Περικλή Βασιλόπουλου η οποία έγινε στον αέρα, κατά την διάρκεια μιας πτήσης με αερόστατο πάνω από την Τοσκάνη, όπου το ζευγάρι είχε αποδράσει για λίγες ημέρες.

    Ο γάμος τους τον Ιούλιο του 2016 στο Πόρτο Χέλι, όπου η οικογένεια Βασιλόπουλου διατηρεί μια πανέμορφη εξοχική κατοικία, συγκέντρωσε ηχηρά ονόματα του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου.

    Η γαμήλια τελετή έγινε στο εκκλησάκι που υπάρχει μέσα στο κτήμα της οικογένειας, για να ακολουθήσει ένα μυθικό πάρτι που συζητιόταν για μέρες.

    Πάνω από την είσοδο της βίλας δέσποζαν φωτισμένα τα αρχικά των νεόνυμφων, σε σχέδιο της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ η διακόσμηση περιελάμβανε τριαντάφυλλα, πεώνιες και ορχιδέες.

    Με την είσοδο του ζευγαριού στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης, άρχισε μια βροχή πυροτεχνημάτων που φώτισε τον ουρανό πάνω από το Πόρτο Χέλι, ενώ το πάρτι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί.

    Όπως έλεγε χαρακτηριστικά Βρετανός προσκεκλημένος «It was a marriage to remember…» όχι μόνο λόγω της chick πολυτέλειας, αλλά και της εκπληκτικής βραδιάς που βίωσαν οι τετρακόσιοι και πλέον καλεσμένοι.

    Το ζευγάρι μετά τον γάμο εξακολουθεί να κινείται μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας, ενώ τα καλοκαίρια περνούν αρκετές ημέρες στην βίλα που έχουν στο νησί της Μυκόνου, η οποία διαθέτει μια εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στο χώρο της Ναυτιλίας: Πέθανε η δικηγόρος Μαρία Πιττόρδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Β. Μαρινάκης: Τα σχέδια της Capital Product Partners μετά τη συμφωνία με τις τράπεζες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Μουνδρέας: Δεύτερο τάνκερ μέσα σε μία εβδομάδα για την NGM Energy



    ΣΧΟΛΙΑ