• Business

    Β. Μπίλλης στο mononews.gr: «Το ομόλογο εχέγγυο για την ανάπτυξη της Sunlight»

    Sunlight

    O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sunlight, Βασίλης Μπίλλης


    «Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για τη Συστήματα Sunlight”, τονίζει στο mononews.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sunlight, Βασίλης Μπίλλης ενόψει της έναρξης διαπραγμάτευσης του εταιρικού ομολόγου της εταιρείας που αρχίζει σήμερα.

    Ο ίδιος υπογραμμίζει πως «το ομόλογο όχι μόνο επισημαίνει τη δυναμικότητά της εταιρείας, αλλά αποτελεί εχέγγυο για την αναπτυξιακή της πορεία» και διαβεβαιώνει τους επενδυτές πως «με την πολύτιμη στήριξή τους η εταιρεία θα διαδραματίσει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά ενέργειας».

    Υπενθυμίζεται ότι η έκδοση ομολόγου της Sunlight στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς όχι μόνο υπερκαλύφθηκε με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά προσέλκυσε υπερδιπλάσια ποσά από το επενδυτικό κοινό.

    Συγκεκριμένα, οι προσφορές ανήλθαν στα 124,41 εκατ. ευρώ, υπερδιπλάσια από το στόχο της εταιρείας.

    Το επενδυτικό κοινό εμπιστεύθηκε τη δυναμική και την προοπτική της εταιρείας του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, η οποία αναπτύσσεται με πολύ εντυπωσιακούς ρυθμούς στη διάρκεια της κρίσης.

    Μάλιστα πέρυσι σημείωσε πωλήσεις-ρεκόρ που ανήλθαν σε 168,4 εκατ. ευρώ έναντι 136,6 εκατ. ευρώ το 2015, αυξημένες κατά 23,3% και παράλληλα ενίσχυσε σημαντικά τα EBITDA της κατά 28,9% στα 17,2 εκατ. ευρώ.

    Να σημειωθεί πως ο κ. Μπίλλης αναμένεται να κηρύξει την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, «χτυπώντας» το καμπανάκι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμηλό κόστος και λιγότερες μέρες νοσηλείας το «κλειδί» για αποδοτικά νοσοκομεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ι. Καραφύλλης: Οι νέοι κανονισμοί της Ε.Ε. για τα ιατροτεχνολογικά και πώς θα επηρεάσουν την αγορά

     

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Δεν επιβαρύνονται οι πάσχοντες από τις μειώσεις ΕΟΠΥΥ στον προϋπολογισμό υλικών διαβήτη



    ΣΧΟΛΙΑ