ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το story της 3E και ο οδοστρωτήρας ΑΚΤΟR, το beef Βακάκη – Citi, η ΑΜΚ του ΑΔΜΗΕ, ποιοι φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Παναγόπουλου, ο Κίκιζας στο My Story, ένα δικαστικό quiz και η κυρία, το εφοπλιστικό χαστούκι και τα Loro Piana
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), ενημερώνει το συναλλακτικό κοινό για δυο νέες υπηρεσίες online πληρωμών των τραπεζών μελών της οι οποίες απλοποιούν τη διαδικασία και μειώνουν δραστικά το χρόνο ολοκλήρωσης στις μεταφορές χρηματικών ποσών.
Ο δικαιούχος πιστώνεται σε δευτερόλεπτα ποσά ως 500 ευρώ και σε λιγότερο από δέκα λεπτά για μεγαλύτερα, ακόμα και εάν διατηρεί λογαριασμό σε τράπεζα διαφορετική από αυτήν του πληρωτή. Ειδικότερα:
Με την πρώτη διατραπεζική υπηρεσία οι πληρωτές (φυσικά πρόσωπα) μπορούν να μεταφέρουν χρηματικά ποσά έως 500 ευρώ την ημέρα, όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου (24Χ7), με πίστωση του λογαριασμού του δικαιούχου σε άλλη τράπεζα και άμεση διαθεσιμότητα των πιστούμενων κεφαλαίων σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Δικαιούχοι των χρηματικών ποσών μπορούν να είναι φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις ή ελεύθεροι επαγγελματίες.
Για τη χρήση της υπηρεσίας χρειάζεται εγγραφή πληρωτών και δικαιούχων στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται. Δεν απαιτείται η αναγραφή του αριθμού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) του δικαιούχου αλλά μόνον ο αριθμός του κινητού του τηλεφώνου ή ο ΑΦΜ (εφόσον ο δικαιούχος είναι επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας). Στην υπηρεσία συμμετέχουν οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ: Πειραιώς, Εθνική, Alpha και Eurobank.
Με τη δεύτερη διατραπεζική υπηρεσία οι πληρωτές (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) μπορούν να μεταφέρουν χρηματικά ποσά έως 12.500 ευρώ ανά εντολή, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 08:00 έως τις 16:30, με πίστωση του λογαριασμού του δικαιούχου σε άλλη τράπεζα και διαθεσιμότητα των κεφαλαίων του το αργότερο σε δέκα (10) λεπτά. Στην υπηρεσία συμμετέχουν οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ: Πειραιώς, Εθνική, Alpha, Eurobank και ATTICA.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Prem Watsa: Η νέα γενιά επιχειρηματιών θα βοηθήσει τη χώρα να επιστρέψει στην ανάπτυξη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Citi: Οδεύουμε προς το τέλος μιας ανοδικής πορείας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χρήστος Μεγάλου: Τι αποκαλύπτουν οι θεσμικοί επενδυτές για την Agenda 2020 της Πειραιώς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.