• Business

    Ο εφοπλιστής Γιώργος Γουρδομιχάλης στο Mononews.gr – Οι προβλέψεις του για τη ναυτιλία

    Νέο επεισόδιο στη δικαστική περιπέτεια των αδελφών Γουρδομιχάλη

    Ο εφοπλιστής Γιώργος Γουρδομιχάλης


    Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017, το 19ο ετήσιο Marine Money Greek Ship Finance Forum, στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας.

    Στο πλαίσιο του συνεδρίου, το mononews.gr κατάφερε να συνομιλήσει με τον Έλληνα εφοπλιστή Γιώργο Γουρδομιχάλη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ναυτιλιακής εταιρείας Blue Wall Shipping Limited.

    Σε ερώτηση του mononews.gr σχετικά με το πως βλέπει ο εφοπλιστής  τις αγορές ξηρού φορτίου και εμπορευματοκιβωτίων  τη φετινή χρονιά συγκριτικά με το 2016 ο κ. Γουρδομιχάλης τόνισε πως «Τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα από την ίδια εποχή πέρυσι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το πρόβλημα έχει λυθεί» και συνέχισε λέγοντας πως «η αγορά χρειάζεται κάτι παραπάνω για να μπορέσει να ανακάμψει, η τρέχουσα ανοδική πορεία της, είναι μεν ένα θετικό σημάδι αλλά δεν είναι αρκετό». Κλείνοντας ο εφοπλιστής έδειξε αισιόδοξος, χωρίς όμως να θέλει να βγάλει βιαστικά συμπεράσματα υπογραμμίζοντας πως «θα πρέπει να δούμε το τρόπο που θα συμπεριφερθεί η αγορά σε βάθος χρόνου».

    Η ναυτιλιακή Blue Wall Shipping Limited, της οποίας ηγείται ο κ. Γουρδομιχάλης, έχει την έδρα της στα Νησιά Μάρσαλ και έχει ιδρυθεί το 2013. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταφοράς ξηρού φορτίου. Ο στόλος της αποτελείται από 4 handysizes φορτηγά πλοία, 2 handymaxes και 2 supramaxes. Η ναυτιλιακή έχει επίσης τοποθετήσει παραγγελίες για 4 νεότευκτα handymaxes bulkers.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά της HSH Nordbank περιμένει η διοίκηση της τράπεζας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: SHIPPING FOCUS: Ελληνικά συμφέροντα πίσω από την αγορά κατασχεθέντος tanker

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί η Arctic Securities χαμηλώνει τις προσδοκίες για VLCCs και supramaxes



    ΣΧΟΛΙΑ