• Business

    Σ. Παληός: Νέο reverse split για την Diana Containerships

    Συμεών Παληός ναυτιλία

    Συμεών Παληός, εφοπλιστής Diana Shipping


    Σε ένα ακόμα reverse split προχωρά η ναυτιλιακή Diana Containerships, συμφερόντων του Έλληνα εφοπλιστή Συμεών Παληού, προκειμένου να αυξήσει την τιμή της μετοχής της, η οποία έχει υποχωρήσει κάτω από το 1 δολάριο.

    Η εισηγμένη στον Nasdaq εταιρεία ανακοίνωσε ότι σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, θα προχωρήσει σε reverse split με αναλογία 3 παλιών μετοχών έναντι μίας νέας, που θα μειώσει τον αριθμό των μετοχών της από 3,2 εκατομμύρια σε 1,1 εκατομμύριο.

    Υπενθυμίζεται ότι η Diana Containerships έχει λάβει προειδοποίηση από τον Nasdaq τον περασμένο Μάιο, καθώς για 30 διαδοχικές συνεδριάσεις η αξία της μετοχής της βρισκόταν κάτω από το 1 δολάριο, και έλαβε προθεσμία 180 ημερών να συμμορφωθεί με την προϋπόθεση του Nasdaq για άνοδο της αξίας της πάνω από το 1 δολάριο. Ωστόσο, σήμερα η τιμή της μετοχής της βρίσκεται στα 42 σεντς του δολαρίου.

    Εξάλλου, στις αρχές Αυγούστου η Diana Containerships έλαβε ένα ακόμα “ραβασάκι” από τον Nasdaq, καθώς η αγοραία αξία των δημοσίως διακρατούμενων μετοχών της (δηλαδή των μετοχών που δεν διακρατούν άμεσα ή έμμεσα πρόσωπα που κατέχουν ποσοστό άνω του 10% της εταιρείας) βρισκόταν κάτω από τα 5 εκατομμύρια δολάρια, και η εταιρεία έλαβε επίσης προθεσμία 180 ημερών για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα και να συμμορφωθεί με τους κανόνες του Nasdaq.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: SHIPPING FOCUS: Στην Ελευσίνα η επισκευή του Blue Star Patmos

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Ζησιμάτος: Η μεγάλη επιστροφή του εφοπλιστή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Οικονόμου: Νέες business με 4 πλοία αξίας 120 εκατομμυρίων



    ΣΧΟΛΙΑ