• Business

    Πανηγυρισμοί σε όλο τον κόσμο για την κυκλοφορία του iPhone X (pics)

    • NewsRoom


    Εκατοντάδες άνθρωποι σχημάτισαν ουρές σήμερα έξω από τα καταστήματα της Apple σε διάφορα σημεία του πλανήτη για να υποδεχθούν το νέο και πολυαναμενόμενο iPhone X της εταιρείας.

    Μάλιστα, δεν έλειψαν ούτε αυτήν τη φορά τα ακραία φαινόμενα λατρείας, με πιστούς οπαδούς της εταιρείας να… κατασκηνώνουν έξω από κάποιο κατάστημα για να πάρουν πρώτοι στα χέρια τους το πολυπόθητο smartphone.

    Σήμερα, θα αρχίσουν επίσης να παραδίδονται και οι προπαραγγελίες που είχαν γίνει online.

    Η βασική διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα iPhone που έχουν κυκλοφορήσει κατά το παρελθόν είναι ότι φέτος η Apple αποφάσισε να καινοτομήσει, λανσάροντας δύο διαφορετικά μοντέλα iPhone μέσα σε έξι εβδομάδες. Τα iPhone 8 και 8 Plus κυκλοφόρησαν στις 21 Σεπτεμβρίου, χωρίς, ωστόσο, να προκαλέσουν τον πάταγο που είχαν προκαλέσει άλλα μοντέλα.

    Παρ’ όλα αυτά, η αναμονή για το σημαντικά ακριβότερο iPhone X ξεπέρασε τις προσδοκίες, παρά το μεγάλο κόστος της συσκευής.

    Αν και η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμη στη δημοσιότητα στοιχεία για τις πωλήσεις, ο CEO της Apple Τιμ Κουκ ανέφερε ότι οι προπαραγγελίες για το iPhone X ήταν «πολύ ισχυρές».

    Να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις iPhone αυξήθηκαν κατά 3% το τελευταίο τρίμηνο, με 46,7 εκατ. συσκευές να πωλούνται κατά τη διάρκεια του τριμήνου που έκλεισε στις 30 Σεπτεμβρίου.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πωλήσεις στο τρέχον τρίμηνο, που περιλαμβάνει και την περίοδο των Χριστουγέννων, αναμένεται να διαμορφωθούν μεταξύ 84 δισ. και 87 δισ. δολαρίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Apple και πάλι Apple: Τι δείχνει νέα έρευνα για το iPhone X

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο 4G+ Smartphone SONY Xperia XZ1 Compact αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ



    ΣΧΟΛΙΑ