• Business

    Νέο κύμα διώξεων για Folli Follie – Κουτσολιούτσους. Για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, χειραγώγηση

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Ραγδαίες εξελίξεις σηματοδοτεί το νέο κύμα διώξεων που ασκήθηκαν για το μέγα σκάνδαλο της Folli Follie.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διώξεις είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν τρία σκέλη: τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, την πλαστογραφία από κοινού, καθώς επίσης και το αδίκημα της χειραγώγησης.

    Πέραν του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, που αποτελεί τον βασικό κρίκο της όλης υπόθεσης, οι ασκηθείσες διώξεις αφορούν και τα μέλη του παλαιού Διοικητικού Συμβουλίου της αμαρτωλής εταιρείας, καθώς επίσης και συνεργάτες στην θυγατρική εταιρεία που είχε στηθεί στην Ασία.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Μαριάννα Ψαρουδάκη, έχει ήδη διαβιβάσει τον φάκελο των διώξεων προς τις αρμόδιες ανακριτικές Αρχές.

    Τόσο ο φάκελος όσο και η άσκηση διώξεων βασίζονται στη συνεχιζόμενη έρευνα που διενεργεί ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης. Ο οποίος πριν από έναν χρόνο είχε συντάξει το πρώτο πόρισμα με επίσης βαριές ευθύνες για όλους τους εμπλεκομένους στην μεγάλη απάτη των Folli Follie.

    Στην προκειμένη περίπτωση και σε ό,τι αφορά τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εμπλέκονται ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του, Τζώρτζης.

    Στο αδίκημα της πλαστογραφίας από κοινού, πέραν του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, είναι επίσης εμπλεκόμενοι ο Κινέζος επικεφαλής της θυγατρικής της Ασίας, όπως επίσης και το διευθυντικό στέλεχος στην εκεί θυγατρική, Δημήτρης Μπεγιέτης.

    Πέραν τούτων, εμπλεκόμενοι είναι και άλλα δύο πρόσωπα από το στελεχιακό δυναμικό της Folli Follie στην Αθήνα.

    Αναφορικά με τη χειραγώγηση, εμπλεκόμενοι είναι και τα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, όπως επίσης και όλα τα υπόλοιπα μέλη του παλαιού ΔΣ.



    ΣΧΟΛΙΑ