• Business

    Νέο ισχυρό ξενοδοχειακό brand στην Αθήνα: Στην AccorHotels το ιστορικό Kings Palace της Λάμψα

    • NewsRoom


    Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα brand παγκοσμίων το MGallery κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα, μετά την συμφωνία της Λάμψα με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο AccorHotels, για την ανάληψη της διαχείρισης του ξενοδοχείου Kings Palace. Τα MGallery είναι γνωστά παγκοσμίως για την απέριττη αισθητική τους και την προσφορά μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας.

    Η σύμβαση έχει διάρκεια 25 ετών και περιλαμβάνει βασική αμοιβή διαχείρισης επί των εσόδων και αμοιβή επίτευξης στόχων. Σημειώνεται πως η Λάμψα αναλαμβάνει τη μακροχρόνια μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου, ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας Πρώην εργαζομένων Α.Τ.Ε., από τον Δεκέμβριο του 2018.

    Η AccorHotels, όπως αναφέρει η Λάμψα στην ανακοίνωση που εξέδωσε, είναι ένας Ξενοδοχειακός Όμιλος, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερα από 4.500 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε 100 διαφορετικές χώρες. Με ένα χαρτοφυλάκιο διεθνούς φήμης ξενοδοχείων καλύπτει όλο το φάσμα επισκεπτών, για περισσότερα από 50 χρόνια. Έτσι λοιπόν έρχεται να προστεθεί τη λίστα μεγάλων ξενοδοχειακών brands που τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στη χώρα μας όπως τα Four Seasons, Grand Hyatt και Mariott.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Περισσότερη πολυτέλεια από τον όμιλο Λάμψα στο τρίτο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά η επένδυση της Λάμψα στο Σύνταγμα – Το χρονοδιάγραμμα για την «επιστροφή» του King’s Palace

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λάμψα Α.Ε.: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της εταιρείας

     



    ΣΧΟΛΙΑ