• Business

    AccorHotels: Δημιουργεί στο Ηράκλειο το πρώτο ξενοδοχείο ibis Styles στην Ελλάδα

    Iorio Renzo AccorHotels

    Iorio Renzo, COO της AccorServices για Ιταλία, Ελλάδα, Ισραήλ και Μάλτα


    Το πρώτο ξενοδοχείo ibis Styles στην Ελλάδα δημιουργεί ο γαλλικός ξενοδοχειακός όμιλος AccorHotels σε συνεργασία με την εταιρεία Polis H.M. S.Α. στο Ηράκλειο της Κρήτης.

    Τα ibis Styles, είναι μια διεθνής αλυσίδα 367 μη τυποποιημένων ξενοδοχείων γνωστά για το ξεχωριστό design τους. Το πρώτο ibis Styles της Ελλάδας με 72 δωμάτια αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του καλοκαιριού στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου του Ηράκλειου της Κρήτης.

    Με τη νέα αυτή συνεργασία η AccorHotels επεκτείνει την παρουσία της στην εγχώρια αγορά των ξενοδοχείων, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει το ισχυρό της ενδιαφέρον για την περιοχή.

    Όπως δήλωσε ο κ. Renzo Iorio, COO της AccorServices για Ιταλία, Ελλάδα, Ισραήλ και Μάλτα, «Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το νέο άνοιγμα που μαρτυρεί το ενδιαφέρον τής AccorHotels για την περιοχή. Πιστεύουμε ότι η αξία ενός παγκόσμιου ηγέτη όπως η AccorHotels μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό άξονα για τη στήριξη των Ελλήνων επιχειρηματιών της φιλοξενίας όπως ο κ Μιχελιδάκης, όχι μόνο για τα τουριστικά ξενοδοχεία αλλά και για τα ξενοδοχεία πόλης».

    «Η συνεργασία μας με την AccorHotels για την εκπροσώπηση μιας τόσο ξεχωριστής και προσιτής αλυσίδας ξενοδοχείων διεθνούς εμβέλειας είναι πολύ σημαντική για εμάς και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα συμβάλλει στην τουριστική ζωή της πόλης του Ηρακλείου» δηλώνει ο κ. Αντώνης Μιχελιδάκης, CEO της εταιρίας Polis H.M. SA.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 30 χρόνια TÜV HELLAS (TÜV NORD) – Εντυπωσιακή γιορτή παρουσία 1.000 ατόμων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο θεατρικός Νίκος Καζαντζάκης: Εκδήλωση στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Για να έρθουν επενδύσεις και δουλειές χρειαζόμαστε σταθερότητα και κυβέρνηση εμπιστοσύνης



    ΣΧΟΛΙΑ