• Business

    Νέες πρωτοβουλίες από τη Eurolife FFH για τους ασφαλισμένους της στη Θεσσαλία

    • NewsRoom

    Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και CEO Eurolife


    Για τη Eurolife FFH αξία έχει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους, κάθε φορά που χρειάζονται τις υπηρεσίες της.

    Με αφορμή το μέγεθος της καταστροφής από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εξελίχθηκαν στους νομούς Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας, η εταιρεία έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των πληγέντων ασφαλισμένων της από την πρώτη στιγμή.

    Στο πλαίσιο αυτό, αποδεικνύοντας την αμεσότητα και αποτελεσματικότητά της, η Eurolife FFH έχει ήδη ξεκινήσει να προχωρά σε άμεσες προκαταβολές αποζημιώσεων στους πληγέντες ασφαλισμένους της στους παραπάνω νομούς, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση αποτελεί βασικό κριτήριο για την ανακούφιση εκείνων που έχουν υποστεί ζημιές.

    Επίσης, η εταιρεία ανακοινώνει μια σειρά από επιπλέον ενέργειες για όσους πληγέντες ασφαλισμένους της διαθέτουν όχημα με έδρα οποιαδήποτε περιοχή των νομών Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας, καθώς και κάλυψη καιρικών φαινομένων.

    Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος του βιολογικού καθαρισμού, μέχρι του ποσού των €180 ανά όχημα, ανεξαρτήτως του ποσού επισκευής της ζημιάς, ενώ παρέχει χωρίς επιβάρυνση τη δεύτερη μεταφορά από τον τόπο του βιολογικού καθαρισμού σε συνεργείο (εντός ή εκτός των παραπάνω νομών) για τα οχήματα που έχουν κριθεί επισκευάσιμα βάσει πραγματογνωμοσύνης και πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές, προσφέροντας μια σημαντική διευκόλυνση στους ζημιωθέντες ασφαλισμένους της.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ενέργειες αυτές, οι ενδιαφερόμενοι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο ή με την εταιρεία.

    Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Eurolife FFH ανακοίνωσε άμεσες ρυθμίσεις για τους ασφαλισμένους της σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας, προχωρώντας σε ενεργοποίηση λειτουργίας ειδικής τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας για την αμεσότερη εξυπηρέτηση και παροχή πληροφοριών, άμεση καταγραφή και εκτίμηση ζημιών και παράταση πληρωμών και αναστολή ακυρώσεων μέχρι και τις 31/10/2023 σε όλες τις ανανεώσεις των συμβολαίων Ζωής, Υγείας και Περιουσίας.

    Μέσα από τις άμεσες ενέργειές της σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες και την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών για την υποστήριξη της περιοχής της Θεσσαλίας, η Eurolife FFH επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων, με συνέπεια, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

    Διαβάστε επίσης:

    Intracom Telecom: Επελέγη ξανά από την EOLO SpA για την επέκταση του FWA Δικτύου της στην Ιταλία

    Profile: Σε λειτουργία η πλατφόρμα Treasury στην Intesa Sanpaolo Bank στην Αλβανία

    Mytilineos: Προτιμώμενος προμηθευτής σε κολοσσιαίο έργο 2,8 δισ. ευρώ στη Βρετανία



    ΣΧΟΛΙΑ