• Business

    Eurolife FFH: Στο πλευρό των πληγέντων από την κακοκαιρία

    • NewsRoom
    Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και CEO της Eurolife

    Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και CEO της Eurolife – Πρόεδρος της ΕΑΕΕ


    Η βασική δέσμευση της Eurolife FFH είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ασφαλισμένους της και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντί τους.

    Στο πλαίσιο αυτό, με αφορμή τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία “Daniel”, η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες για τη φροντίδα και την υποστήριξη των πληγέντων ασφαλισμένων της στους νομούς Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας.

    Συγκεκριμένα, η εταιρεία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα τους, μέσα από την ενεργοποίηση λειτουργίας ειδικής τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας για την αμεσότερη εξυπηρέτηση και παροχή πληροφοριών στους ασφαλισμένους της, αλλά και την άμεση καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών.

    Εκτός από την άμεση κινητοποίησή της, η εταιρεία ανακοινώνει επίσης ότι για τους ασφαλισμένους της στις παραπάνω περιοχές:

    – Προχωρά σε παράταση πληρωμών και αναστολή ακυρώσεων μέχρι και τις 31/10/2023 για τις ανανεώσεις συμβολαίων Ζωής, Υγείας και Περιουσίας

    – Βάζει σε προτεραιότητα την άμεση αποζημίωση των δικαιούχων

    Για την εταιρεία, αξία έχει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, γι’ αυτό και βρίσκεται με συνέπεια και σεβασμό δίπλα στους ανθρώπους κάθε φορά που θα χρειαστούν τις υπηρεσίες της.

    Η Eurolife FFH δεσμεύεται να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, προσφέροντάς τους την υποστήριξη και τη φροντίδα της.

    Διαβάστε επίσης:

    ΒΤΑ: Η Ιλιάνα Ιβάνοβα νέα Ευρωπαία επίτροπος της Βουλγαρίας

    Quest: Πιλοτική πτήση αποστολής ιατροφαρμακευτικού υλικού με drone από Κω προς Ψέριμο

    EKT: Οι παγίδες στην απόφαση για τα επιτόκια και το δίλημμα της Λαγκάρντ



    ΣΧΟΛΙΑ