• Business

    Νέα προθεσμία για την κατάθεση προσφορών για Forthnet η 26η Οκτωβρίου


    Για την ερχόμενη Παρασκευή 26η Οκτωβρίου ορίστηκε από τις πιστώτριες τράπεζες η κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών από τις Vodafone–Wind και τον Antenna, για την εξαγορά της Forthnet.

    Όπως είναι γνωστό η διαδικασία έχει ξεκινήσει από πέρσι το Νοέμβριο, ωστόσο, ακόμη και τώρα, έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο, οι προσδοκίες για να ολοκληρωθεί δεν είναι υψηλές. Πρόθεση των Vodafone– Wind, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να καταθέσουν δεσμευτική προσφορά, με τα στελέχη των δύο εταιρειών να τονίζουν, πάντως, ότι πλέον η Forthnetδεν αποτελεί προτεραιότητά τους.

    Πιθανό είναι τις μέρες που μεσολαβούν να πραγματοποιηθεί επιπλέον ενημέρωση της διοίκησης της Forthnet προς τους ενδιαφερόμενους, για την κατάσταση που βρίσκεται η εταιρεία, σε μια προσπάθεια να κατατεθούν βελτιωμένες προσφορές.

    Η εκτίμηση που κυριαρχεί είναι ότι όποιες και αν είναι οι προτάσεις των ενδιαφερομένων οι τράπεζες δύσκολα θα είναι ικανοποιημένες και αυτό γιατί σε κάθε περίπτωση θα ζητηθεί «κούρεμα» των τραπεζικών και άλλον υποχρεώσεων της εισηγμένης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πειραιάς: η πύλη της Κίνας προς την Ευρώπη



    ΣΧΟΛΙΑ