• Business

    Mytilineos: Στηρίζουμε πάγια την ενδυνάμωση της ΔΕΗ

    • NewsRoom
    Χρηματιστήριο: Ο Μυτιληναίος κοιτάζει τα 15,50 μετά το ρεκόρ, απορροφούν την προσφορά ΕΤΕ και Alpha

    Ευάγγελος Μυτιληναίος


    Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε υποτιθέμενη διαμάχη της Mytilineos με τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) για θέματα ανταγωνισμού, η εταιρεία MYTILINEOS επισημαίνει ότι στηρίζει πάγια την ενδυνάμωση της ΔΕΗ και τον ρόλο που έχει παίξει επί δεκαετίες στον εξηλεκτρισμό της χώρας, στη στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας και των ελληνικών νοικοκυριών.

    Εξάλλου, ο ίδιος ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ευάγγελος Μυτιληναίος, επανειλημμένως και δημόσια έχει αναγνωρίσει τον ρόλο της ΔΕΗ ως ενεργειακού πυλώνα της χώρας. Γι’ αυτό και χαιρετίζει την πρόσφατη και εξαιρετικά επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ και τον μετασχηματισμό της σε μια σύγχρονη ενεργειακή εταιρεία, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Mytilineos.

    Αυτή η πάγια τοποθέτηση, δεν αλλοιώνεται, ούτε υπήρξε η παραμικρή πρόθεση να αλλοιωθεί, από απόψεις που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο διαβούλευσης που αφορούσε σε τιμολόγια λιανικής και άπτεται τεχνικών ζητημάτων της σχετικής αγοράς, καταλήγει η ανακοίνωση.

    Διαβάστε επίσης

    Επίθεση Mytilineos σε ΔΕΗ σε τρία μέτωπα: Υδροηλεκτρικά, δεσπόζουσα θέση και χαμηλά τιμολόγια



    ΣΧΟΛΙΑ