• Business

    My market: Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ καλωσορίζει την εορταστική περίοδο και τον χειμώνα

    • NewsRoom


    Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα My market και στο mymarket.gr, και μας καλεί να δείξουμε την αγάπη μας με απλές, μικρές, πράξεις, φροντίζοντας τους ανθρώπους γύρω μας!

    Το γιορτινό κλίμα των ημερών, αποτυπώνεται στο λαχταριστό εξώφυλλο του νέου ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, το οποίο μας προδιαθέτει για το άκρως ενδιαφέρον περιεχόμενο των σελίδων του, όπως, ιδέες για ευφάνταστους στολισμούς και ξεχωριστές, γιορτινές συνταγές. Στη μεγάλη θεματολογία του νέου τεύχους, περιλαμβάνονται προτάσεις για εκδρομές, ταινίες, μουσικές, παιχνίδια, αλλά και μικρά μυστικά για να αισθανθούμε όλοι καλύτερα με τον εαυτό μας.

    Το 16ο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, έχει και επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της κυκλοφορίας του. Όλα αυτά τα χρόνια, η αγάπη και η στήριξη των πελατών των My market είναι συγκινητική, με τα έσοδα κάθε τεύχους να πηγαίνουν για καλό σκοπό σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς. Σε αυτό το τεύχος θα διαβάσετε τα συγκινητικά τους «ευχαριστώ» για τη στήριξη που λαμβάνουν.

    Το περιοδικό διατίθεται στη συμβολική τιμή των 0,40€, και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω (συν-πράττω).

    Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη από τα My market!

    Μαζί για όσα αγαπάς #giaosaagapas

    Διαβάστε επίσης:

    Πρωτιά της L’Oréal Hellas στην κυκλική οικονομία στο «Sustainability Together Challenge» του Ομίλου

    Ευτύχης Βασιλάκης (Aegean): Ενέκρινε η Γενική Συνέλευση την καταβολή 85,389 εκ. στο Δημόσιο

    Cosmos Business Systems: Εξαγόρασε τα ποσοστά των Vodafone και Infoquest ο Δημήτρης Δάφνης



    ΣΧΟΛΙΑ