ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί οι μετοχές δεν πάνε καλά, πώς Βρεττού και Εξάρχου έφτασαν στο big deal της HSBC, ο πλειστηριασμός ⚖️ του Π. Βαρδινογιάννη, ποιοι υπουργοί 🤷♂️ δεν είδαν τον Κινέζο, ο νέος πόλεμος Ιβάν – Τέλη, το cash του εφοπλιστή Παππά και όταν ο Λοβέρδος έβριζε 🎤🤬 τον ΚΜ (🍷🔥 ωραία ατμόσφαιρα)
Τη διανομή 280.000 ιδίων μετοχών σε τρία εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τρία ανώτατα διευθυντικά στελέχη ολοκλήρωσε η Motor Oil, σύμφωνα με την ανακοίνωση -προαναγγελία της 14ης Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, οι εν λόγω μετοχές διατέθηκαν στους εξής δικαιούχους:
- 150.000 μετοχές στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη
- 35.000 μετοχές στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Ν. Κοσμαδάκη
- 35.000 μετοχές στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Πέτρο Τζ. Τζαννετάκη
- 20.000 μετοχές στον Γενικό Διευθυντή Διυλιστηρίου κ. Μιχαήλ-Ματθαίο Ι-Ε. Στειακάκη
- 20.000 μετοχές στον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Θεοφάνη Χρ. Βουτσαρά,
- 20.000 μετοχές στον Νομικό Σύμβουλο και Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Ι. Προυσανίδη.
Οι δικαιούχοι παρέλαβαν τις μετοχές άνευ χρηματικού ανταλλάγματος και χωρίς υποχρέωση διακράτησης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Κατόπιν των παραπάνω συναλλαγών, ο αριθμός των ίδιων μετοχών στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας διαμορφώνεται πλέον σε 2.178.446, κάτι που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,97%.
Διαβάστε επίσης:
Motor Oil: Δωρεάν διάθεση 280.000 ιδίων μετοχών σε έξι στελέχη
Motor Oil: Συγκροτήθηκαν το ΔΣ και οι επιτροπές
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Συνειδητή επιλογή ο διάλογος με την Τουρκία – Δεν υπάρχει κίνδυνος για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Drewry: Μειώθηκαν οι τιμές στη διακίνηση κοντέινερ από την Κίνα προς την Ευρώπη
- Alpha Trust: Ισχυρές επιδόσεις με ενίσχυση κερδών προ φόρων κατά 74,02%
- UBS: Ανοδικές τιμές στόχοι, κορυφαίες επιλογές Πειραιώς και Eurobank
