• Business

    Τo mononews.gr “επισφράγισε” την ελληνική ιδέα ως την καλύτερη της Ευρώπης

    • NewsRoom


    Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του mononews.gr να προωθήσει την ιδέα του Χαράλαμπου Ιωάννου στον διαγωνισμό που διεξάγει το TEDxBinnenhof. Ο 20χρονος επιστήμονας κλήθηκε να ανταγωνιστεί 14 λαμπρά μυαλά, για να επιλεγεί η ιδέα του ως η καλύτερη της Ευρώπης και φαίνεται πως τα καταφέρνει.

    Την δεδομένη στιγμή ο φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έχει κατορθώσει να βρίσκεται στην κορυφή του διαγωνισμού έχοντας αποσπάσει 20,420 ψήφους (το 40% των ψηφοφόρων) αφήνοντας πίσω του κατά 3.000 σχεδόν ψήφους τον Σουηδό Micael Hermansson σε ένα σύνολο 50,946 ψήφων.

    votes

    Αξίζει να επισημανθεί η συμβολή του mononews.gr που ύστερα από την ανάρτηση σχετικού άρθρου για την στήριξη του Χαράλαμπου Ιωάννου στις 2 Φεβρουαρίου, το οποίο διαβάστηκε από 4.000 αναγνώστες, κατάφερε να του αποφέρει σχεδόν 3.000 επιπλέον ψήφους.

    vote1

    Μιας και ο διαγωνισμός λήγει σε τρεις μέρες οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να γίνει ακόμα πιο διακριτή η πρωτιά του Έλληνα συμμετέχοντα που ως μαθητής στο Λύκειο ακόμη, σχεδίασε τη «Μηχανή ενίσχυσης δύναμης και υποβοήθησης κινήσεων παλάμης», ένα «εξωσκελετικό γάντι» που ενισχύει και υποστηρίζει την κίνηση των αρθρώσεων της άκρας χειρός, προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από αναπηρία.

    Ψηφίστε εδώ: http://tedxbinnenhof.com/vote/

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ