• Business

    Μυτιληναίος: Εκτακτη ΓΣ για αγορά ιδίων μετοχών

    Ευάγγελος Μυτιληναίος ΜΕΤΚΑ Όμιλος Μυτιληναίου

    Ευάγγελος Μυτιληναίος. Επικεφαλής Μυτιληναίος


    Στις 27 Μαρτίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση

    Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή, 27 Μαρτίου, με αντικείμενο την έγκριση Προγράμματος Απόκτησης Ιδίων Μετοχών, με σκοπό τη μείωση μετοχικού κεφαλαίου και την ακύρωσή τους, ή/και τη διανομή τους στο προσωπικό ή/και σε μέλη της διοίκησης της Εταιρείας ή/και συνδεδεμένης εταιρείας.

    Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας το Διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν αποφάσεώς του που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 5ης Μαρτίου 2020, καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 27η Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 μ.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, οδός Αρτέμιδος αρ. 8, στην αίθουσα Auditorium.

    Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 7η Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μ.μ. στον ίδιο τόπο.

    Το θέμα της ημερήσιας διάταξης της Συνέλευσης θα είναι η έγκριση Προγράμματος Απόκτησης Ιδίων Μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν. 4548/2018 με σκοπό τη μείωση μετοχικού κεφαλαίου και την ακύρωσή τους, ή/και τη διανομή τους στο προσωπικό ή/και σε μέλη της διοίκησης της Εταιρείας ή/και συνδεδεμένης εταιρείας, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα πολιτική αμοιβών.



    ΣΧΟΛΙΑ