• Business

    Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που μετακινείστε;

    • NewsRoom

    Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μη θέλει να μετακινείται εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια. Δεν υπάρχει επίσης άνθρωπος που να του αρέσει η κίνηση -το γνωστό σε όλους μας «μποτιλιάρισμα»-, να περιμένει στην ουρά για βενζίνη, να κάνει γύρω-γύρω τα τετράγωνα για να παρκάρει και, στην τελική, που να μη θέλει μία πιο καθαρή, πιο «πράσινη» πόλη. Όταν, μάλιστα, η δουλειά μας δεν απέχει από το σπίτι μας παρά λίγα χιλιόμετρα, το να μετακινήσεις το αυτοκίνητο μοιάζει μάλλον βουνό – ιδίως αν αναλογιστεί κανείς το κόστος σε βενζίνη και υπομονή που συνεπάγεται κάτι τέτοιο!

    Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι, φυσικά, μία λύση. Όπως και το περπάτημα ή το ποδήλατο. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, τα δρομολόγια και οι διαδρομές των πρώτων μπορεί να μη βοηθούν ιδιαίτερα, κυρίως σήμερα που είμαστε επιφυλακτικότεροι στη χρήση τους σε σχέση με τις εποχές προ πανδημίας, ενώ το περπάτημα και το ποδήλατο, όσο καλό κι αν κάνουν στην υγεία μας, έχουν σίγουρα κάποιους περιορισμούς: ανηφόρες, κατηφόρες, αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι…

    Μία άλλη λύση είναι αυτή της μικροκινητικότητας, των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτωνόπως είναι τα γνωστά σε όλους μας ηλεκτρικά πατίνια, που διευκολύνουν τις καθημερινές μετακινήσεις μας στην πόλη, ή τα ηλεκτρικά ποδήλατα, που κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας.

    Μία συναρπαστική εμπειρία μετακίνησης με πολλαπλά οφέλη

    Τα οφέλη πολλά.

    Κατ’ αρχάς, τα οχήματα μικροκινητικότητας αποτελούν έναν ιδανικό τρόπο μετακίνησης στις πόλεις, για αποστάσεις μερικών χιλιομέτρων, χωρίς να χρειαστεί να μπλέξουμε στην κίνηση, αλλά ούτε και να αγχωθούμε για το παρκάρισμα.

    Η χρήση ενός τέτοιου οχήματος είναι τουλάχιστον 5 φορές οικονομικότερη από τη χρήση ενός αυτοκινήτου, για το οποίο πρέπει να «χρυσοπληρώνουμε» καύσιμα, σέρβις, αλλά και τέλη κυκλοφορίας!

    Επιπλέον, η χρήση οχημάτων μικροκινητικότητας κάνει τη ζωή στις πόλεις πιο ανθρώπινη, συμβάλλοντας στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση.

    Ένα ακόμη, διόλου αμελητέο, πλεονέκτημα είναι ότι προσφέρουν στον χρήστη μία συναρπαστική και μοναδική εμπειρία μετακίνησης, κάτι που εξηγεί γιατί πολλοί οδηγοί στον κόσμο δε θέλουν πια να τα αποχωριστούν.

    Ένας θαυμαστός καινούργιος κόσμος

    Όλα αυτά καλά, θα μου πείτε, αλλά τι γίνεται αν δε ξέρεις τι να επιλέξεις;

    Σε αυτήν την περίπτωση, αν, για παράδειγμα, σκέφτεσαι κι εσύ να αποκτήσεις ένα ηλεκτρικό πατίνι, αλλά δεν είσαι ακόμα έτοιμος για την αγορά σου, υπάρχει η Kineo, όπου μπορείς να τεστάρεις την επιλογή σου, ενοικιάζοντας το όχημα που σε εξυπηρετεί. Λίγες μέρες με ένα ηλεκτρικό πατίνι στον δρόμο είναι αρκετές για να σε πείσουν!

    Κι αν είσαι από εκείνους που σκέφτονται τη λύση του ηλεκτρικού ποδηλάτου, αλλά φοβούνται το κόστος, υπάρχει το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που καλύπτει το 40% της αγοράς του με μέγιστο ποσό τα €800. Σε συνδυασμό με την απόσβεση που θα κάνουμε, πολύ γρήγορα, από τη χρήση του, ίσως θα πρέπει να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε! Στην Kineo μπορείς δε να νοικιάσεις το ποδήλατο που θέλεις.

    Μάλιστα, η Kineo σε συνεργασία με την Anytime διευκολύνει και κάνει πιο ασφαλή τη μετακίνησή σου, αφού μπορείς να νοικιάσεις το όχημα που θέλεις και να το ασφαλίσεις για:

    • Αστική Eυθύνη,
    • Ίδιες Zημιές
    • Ολική κλοπή από φυλασσόμενο χώρο
    • Οδική Βοήθεια (τηλέφωνο 1158)
    • Νομική Προστασία
    • Προσωπικό Aτύχημα
    • Έξοδα Ιατροφαρμακευτικών Δαπανών
    • Έξοδα Αντικατάστασης/Επισκευής Οπτικών
    • Έξοδα Οδοντιατρικής Αποκατάστασης
    • Δωρεάν ιατρικές συμβουλές υγείας στη γραμμή 1010

    Μην το σκέφτεσαι λοιπόν καθόλου! Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών η Anytime της INTERAMERICAN είναι δίπλα σου για να προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα, ενθαρρύνοντάς σε να ανακαλύψεις νέες εναλλακτικές. Για να κάνεις τη ζωή σου κάθε μέρα καλύτερη!