• Business

    Μύκονος: Σάλος με τον «Mr Ζαγόρι» που προσγείωσε το ελικόπτερό του μέσα σε beach bar!


    Ο επιχειρηματίας που προσγειώθηκε με ελικόπτερο το περασμένο Σάββατο μέσα σε γνωστό beach bar της κοσμοπολίτικης Μυκόνου ήταν ο «Mr. Ζαγόρι» Βασίλης Χήτος, αντιπρόεδρος της εταιρείας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, που εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι».

    Ο γνωστός επιχειρηματίας πιλόταρε το ελικόπτερο, το οποίο ανήκει στον ίδιο, ενώ συνεπιβάτης του ήταν ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ.

    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με την περίεργη προσγείωση του ελικοπτέρου που δεν έγινε σε κάποιο ελικοδρόμιο, αλλά στη μέση ενός beach bar! Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο σε κοσμική παραλία του Νησιού των Ανέμων, με κίνδυνο να υπάρξουν τραυματίες από τους λουόμενους και όσους βρίσκονταν στο beach bar.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Μεταφορών διενεργεί έρευνα για την προσγείωση του ελικοπτέρου με το σήμα του Mr Monopoly σε παραλία της Μυκόνου.

    Ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος μίλησε στο protothema.gr και έδωσε την δική του εκδοχή για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι έγινε μια ασφαλής προσγείωση που δεν έθεσε σε κίνδυνο όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στους χώρους του beach bar.

    «Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα» ανέφερε ο επιχειρηματίας, ο οποίος δηλώνει ενοχλημένος από την έκταση που έλαβε το θέμα.

    «Δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα, λες και τα προβλήματα όλης της Ελλάδας, είναι τι συμβαίνει στη Μύκονο. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι διαφωνώ με τον ντόρο που προκλήθηκε. Και να σας πω και κάτι άλλο, δεν είδα να δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον όταν πετούσα στα βουνά της Ηπείρου και χαροπάλευα για να βρω ορειβάτες που είχαν χαθεί. Με θλίψη καρπώνομαι μια αρνητική δημοσιότητα. Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται. Δεν έχω δει κάποιο μέσο ενημέρωσης -εσάς για παράδειγμα- να ασχολείται με τις ενέργειες που έχει κάνει ο Χήτος. Με δικά μου έξοδα, έβαζα το κεφάλι μου μέσα για να βρω τους ανθρώπους στις χαράδρες. Έχω αφήσει την οικογένεια μου πίσω για να ψάχνω αγνοούμενους μέσα σε χαράδρες σε σημεία που δεν πήγαινε ούτε η ΕΜΑΚ», δήλωσε στο ίδιο Μέσο.

    Διαβάστε επίσης:

    Τροχαίο Βασίλη Χήτου-Η συγκλονιστική μαρτυρία της συζύγου του: «Ήταν ένα θαύμα»

    Σοβαρό τροχαίο για τον γνωστό επιχειρηματία Mr Ζαγόρι και τη σχεδιάστρια σύζυγό του



    ΣΧΟΛΙΑ