• Κοινωνία

    Τροχαίο Βασίλη Χήτου-Η συγκλονιστική μαρτυρία της συζύγου του: «Ήταν ένα θαύμα»

    • NewsRoom

    Καρολίνα Ντε Σουόζα και Βασίλης Χήτος


    Συγκλονιστικά όσα περιγράφει η σύζυγος του επιχειρηματία

    Από καθαρή τύχη φαίνεται να γλίτωσαν τη ζωή τους ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι, Βασίλης Χήτος και η σύζυγός του, Καρολίνα ντε Σόουζα, καθώς οι δυο τους ενεπλάκησαν σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο επιχειρηματίας έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων, σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού.

    Η γνωστή σχεδιάστρια, σύζυγος του Βασίλη Χήτου μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε χθες, Παρασκευή, στο τρομακτικό τροχαίο ατύχημα.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Καρολίνα Ντε Σόουζα, «ξαφνικά σκάει το λάστιχο, φεύγουμε από την πορεία μας και πέφτουμε ανάποδα περίπου 20 μέτρα, στον κάτω δρόμο. Αυτό που με φόβισε ήταν ότι έτρεχε βενζίνη συνέχεια… Είπα «αφού δεν πέθανα τώρα». Ευτυχώς, η αστυνομικός που μου μίλαγε μέσα από το ειδικό σύστημα του αυτοκινήτου με ηρέμησε και μου είπε τι πρέπει να κάνω. Ο Βασίλης άνοιξε τη ζώνη και με έβγαλε από το αυτοκίνητο. Μετά βγήκαμε, ήρθε και η αστυνομία. Πήγαμε στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο και ευτυχώς όλα καλά».

    Όντας φανερά σοκαρισμένη, η ίδια πρόσθεσε: «Δεν ήταν απλό, το αυτοκίνητο έκανε δύο τούμπες μέχρι να πέσει στο έδαφος. Την ώρα που πέφταμε νόμιζα ότι θα πεθάνω και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο σε μια λακούβα, ήταν σαν κάποιο χέρι, το χέρι του Θεού, να σταμάτησε το αυτοκίνητο. Ήταν ένα θαύμα. Θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα», κατέληξε.

    Πώς συνέβη το τροχαίο

    Υπενθυμίζεται ότι το τζιπ που οδηγούσε ο Βασίλης Χήτος, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στον παράδρομο της Ιονίας Οδού. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο τους να διαλυθεί. Ευτυχώς και οι δύο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν έχουν τραυματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται πιθανό να έσκασε ένα από τα ελαστικά του τζιπ και για αυτό ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο και να κατέληξε στον παράδρομο, στο 80ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων.



    ΣΧΟΛΙΑ