ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εταιρεία «MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΒΕΕ» (Εταιρεία) γνωστοποιεί ότι κατήρτισε νέα σημαντική συμφωνία με την INTRACOM DEFENSE SA για την κατασκευή των μεταλλικών μερών αμυντικών συστημάτων με εξαγωγικό προσανατολισμό.
Η υπογραφείσα σχετική σύμβαση ύψους 5,7 εκατ. USD και διαρκείας 24 περίπου μηνών δικαιώνει την στρατηγική απόφαση της διοίκησης της Εταιρείας για την εντός των παραγωγικών της εγκαταστάσεων δημιουργία, οργάνωση και λειτουργία ιδιαίτερου τμήματος αμυντικών συστημάτων με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και εξειδικευμένα μέσα παραγωγής και ελέγχου.
Στόχο της Εταιρείας αποτελεί η συστηματική ενίσχυση της παρουσίας της στην διεθνή αγορά αμυντικών συστημάτων, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικά αυξημένο ενδιαφέρον και προοπτικές για τους εμπλεκόμενους στον συγκεκριμένο κλάδο.
Διαβάστε επίσης
Optima bank: Στις 6 Μαρτίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2023
Trade Estate: Νέος Chief Financial Officer ο Ανδρέας Σκύρλας
Bloomberg: O ΔΑΑ θα «τεστάρει» αν αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον για τις ευρωπαϊκές IPO
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Deutsche Bank: Η άποψη του Μπέσεντ για το ύψος των επιτοκίων με βάση τα μοντέλα της FED είναι λάθος
- Μάντζος: Ανάγκη για εγγυήσεις ασφαλείας, όχι μόνο για την Ουκρανία, αλλά και για την ίδια την Ε.Ε.
- Τουρκία: Η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ του 2026 θα φιλοξενηθεί στην Άγκυρα
- Καρολάιν Λεβίτ: Οι ΗΠΑ μπορούν να συνδράμουν στον συντονισμό των εγγυήσεων ασφαλείας για την Ουκρανία
