• Business

    Μάικ Τάισον: Λανσάρει τη δική του σειρά κάνναβης

    • NewsRoom
    Μάικ Τάισον


    Η κάνναβη με κάνει «διαφορετικό άνθρωπο», ανέφερε ο Μάικ Τάισον στο CNBC, και αυτός είναι ο λόγος που λανσάρει τη δική του σειρά κάνναβης «Tyson 2.0», για να βοηθήσει και άλλους που αναζητούν συναισθηματική και σωματική ανακούφιση.

    «Πραγματικά όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη μου για αυτό το φάρμακο», ανέφερε ο ίδιος για το brand Tyson 2.0. «Αφιέρωσα πολύ χρόνο στη γεωργία και στην ανακάλυψη του σωστού καρπού».

    Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας πρόσθεσε: «Έχει γίνει αρκετά περίπλοκο, αλλά είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου».

    Το Tyson 2.0 κυκλοφόρησε την Παρασκευή στο Κολοράντο μέσω συνεργασίας με την Columbia Care, έναν πολιτειακό φορέα με έδρα τις ΗΠΑ που διαχειρίζεται επί του παρόντος 99 κλινικές κάνναβης σε 16 πολιτείες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους.

    «Λόγω του πάθους του Mike Tyson για την κάνναβη και της γνώσης που έφερε σε αυτό το brand μέσω των δικών του θετικών αποτελεσμάτων, ξέραμε ότι έπρεπε να κυκλοφορήσουμε αυτή τη σειρά προϊόντων, η οποία έχει τόσο ευρεία απήχηση, στην αγορά το συντομότερο δυνατό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας», δήλωσε ο Jesse Channon, επικεφαλής ανάπτυξης της Columbia Care. “Είναι επίσης απόλυτα ταιριαστό το γεγονός ότι λανσάρουμε στο Κολοράντο, μια από τις μεγαλύτερες αγορές μας, και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και την κλίμακα μας για να προσφέρουμε τη σειρά σε όλη τη χώρα.”

    Μάικ Τάισον

    Ο θρύλος της πυγμαχίας εντάσσεται σε μια μακρά λίστα celebrities που χρησιμοποιούν τη φήμη τους για να προωθήσουν σειρές κάνναβης ή CBD.

    Η οικογένεια του θρύλου της μουσικής και υποστηρικτή της κάνναβης Bob Marley λάνσαρε τη σειρά κάνναβης “Marley Natural” το 2016. Ο ράπερ και μεγιστάνας Jay-Z δημιούργησε τη σειρά κάνναβης “Monogram” το 2020. Ο ηθοποιός και κωμικός Seth Rogen, γνωστός για τις κωμωδίες0stoner, ξεκίνησε την εταιρεία κάνναβης “Houseplant” το 2019. Η Martha Stewart κυκλοφόρησε το ομώνυμο brand της CBD το 2020 και εμπορεύεται  σειρά προϊόντων ευεξίας για ανθρώπους και κατοικίδια.

     



    ΣΧΟΛΙΑ