• Business

    Λάμψα: Υπογραφή σύμβασης κάλυψης 10ετούς ομολογιακού δανείου έως 80 εκατ. ευρώ

    Αναστάσιος Χωμενίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

    Αναστάσιος Χωμενίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΛΑΜΨΑ Α.Ε.


    Στην υπογραφή Σύμβασης Κάλυψης Κοινού Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Ομολογιακού Δανείου διάρκειας 10 ετών και ποσού έως 80.000.000 ευρώ προχώρησε η Λάμψα, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2019.

    Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, στο πλαίσιο της σύμβασης οι Alpha Bank, Eurobank και Εθνική Τράπεζα συμφώνησαν να καλύψουν, αναλάβουν και αγοράσουν τους τίτλους ομολογιών που η εταιρεία θα εκδώσει και θα παραδώσει σε αυτές.

    Ως συμβατικό επιτόκιο του ομολογιακού δανείου συμφωνήθηκε το άθροισμα του επιτοκίου EURIBOR εξαμήνου πλέον περιθωρίου. Η έκδοση του Ομολογιακού Δανείου θα πραγματοποιηθεί σε -κατ’ ανώτατο όριο- τέσσερις σειρές ομολογιών, το προϊόν της έκδοσης των οποίων θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού της Εταιρείας, τη χρηματοδότηση μέρους του κόστους ανακαίνισης της ξενοδοχειακής μονάδας (πρώην King’s Palace) επί της οδού Κριεζώτου αριθμ. 2 στην Αθήνα και τη χρηματοδότηση επενδύσεων επί των ξενοδοχειακών μονάδων “ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ” και “KING GEORGE”. Οι όροι του ως άνω δανείου κρίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκοί από πλευράς αποδόσεως και αντανακλούν την εμπιστοσύνη που δημιουργούν τα υγιή μεγέθη της επιχείρησης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λάμψα: Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα το 2019

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάμψα: Τα επόμενα βήματα για το «Sheraton Rhodes Resort» και το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα



    ΣΧΟΛΙΑ