ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurobank Equities για Lamda Development: άνοδος τιμής στόχου στα €10,70 – Θετική εικόνα για το Ελληνικό
Η Lamda Development παρουσίασε σήμερα στις 12.00, στη δεύτερη κατά σειρά διαδικτυακή παρουσίαση, ανοιχτή προς το κοινό, το παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού και τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Marina Galleria.
Τα έργα, που αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των ενημερωτικών webinars που διοργανώνει η Lamda Development για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού.
Ο νέος τρόπος επικοινωνίας που εγκαινιάζει η Lamda Development μέσω των διαδικτυακών παρουσιάσεων, δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να ενημερώνεται για την πρόοδο του Ελληνικού, ενός μοναδικού έργου για όλους.
Την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου.
Παρακολουθήστε τη διαδικτυακή παρουσίαση:
Διαβάστε επίσης:
Lamda Development: Marina Tower, ο πρώτος πράσινος ουρανοξύστης στην Ελλάδα (φωτογραφίες)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοντογεώργης για Τσίπρα: Δουλεύουμε για το παρόν και το μέλλον, δεν μας αφορά το παρελθόν και η τοξικότητά του
- Η απάντηση Τραμπ στο «Νο Kings»: Παρουσιάζεται ως βασιλιάς σε AI βίντεο να βομβαρδίζει τους διαδηλωτές με περιττώματα
- ΔΥΠΑ: Τέλη Οκτωβρίου ξεκινούν τα μαθήματα για το voucher 750 ευρώ – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα
- Πιερρακάκης από Ουάσινγκτον: Η Ελλάδα προχωρά με σχέδιο και η εμπιστοσύνη επιστρέφει με ευκαιρίες για όλους (βίντεο)
